Αλέξης Γεωργούλης: «Ο έντονος έρωτας η χειρότερη καψούρα»

0
1
Αλέξης Γεωργούλης Ο έντονος έρωτας η χειρότερη καψούρα

Για τον έρωτα μίλησε ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης με αφορμή την θεατρική κωμωδία που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη.

Στην παράσταση ζει έναν αναπάντεχο έρωτα. Στην πραγματική ζωή, όμως; Ο ίδιος απαντά… διπλωματικά μιλώντας γενικώς για τον έρωτα!

«Νομίζω είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει στο σύμπαν ο έρωτας. Για μένα ο έρωτας είναι ένα απόλυτο συναίσθημα το οποίο αφορά το παρόν. Διαχωρίζεται πολύ έντονα σχετικά με το παρελθόν και το μέλλον» τονίζει ο δημοφιλής ζεν πρεμιέ και προσθέτει: «Είναι η πιο άμεση κινητήριος δύναμη για τα πιο τρελά πράγματα και ουσιαστικά είναι το Α και το Ω για μια έντονη, αληθινή ζωή».

Και φυσικά, είναι δυνατόν ένας καρδιοκατακτητής σαν τον Αλέξη Γεωργούλη να μη μιλήσει για την καψούρα: «Ναι, υπάρχουν παρενέργειες με τον έρωτα όταν γίνει αυτό που λέμε “καψούρα”. Είναι ό,τι χειρότερο κι όσο πιο έντονος είναι ο έρωτας τόση χειρότερη είναι η καψούρα»!

Και μιας και λέμε «καψούρα», τι έχει να πει για την… καψούρα των τηλεθεατών με τα τουρκικά σίριαλ; «Δεν μ’ ενοχλεί σαν ηθοποιός γιατί χάνω τη δουλειά. Μ’ ενοχλεί σαν πολίτης γιατί αυτό το πράγμα ουσιαστικά οφείλεται σε μία μεγάλη φούσκα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες και μας έφερε σ’ αυτή την κατάσταση που μας έχει φέρει τώρα».

Πάντως, ο γοητευτικός ηθοποιός δεν χάνει την αισιοδοξία του: «Σε κάποια πράγματα είμαι αισιόδοξος, σε κάποια πράγματα είμαι πολύ απαισιόδοξος. Δηλαδή είμαι αισιόδοξος ότι οι Έλληνες θα ξανασταθούν στα πόδια τους και θα βρούμε μία λύση για να εκφραστούμε και να ζήσουμε όπως πραγματικά θα θέλαμε».