Μαρία Σολωμού:

0
1
Μαρία Σολωμού Νομίζει πως δεν νιώθει τίποτα για τον Γεωργούλη

Η Μαρία Σολωμού συμπρωταγωνιστεί φέτος σε παράσταση με τον πρώην της, Αλέξη Γεωργούλη, αλλά δεν νομίζει πως μπορεί να ξυπνήσει το παλιό πάθος του ζευγαριού.

«Εμένα δεν μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να επιστρέψω σε έναν πρώην μου, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Με τον Αλέξη έχουμε χωρίσει εδώ και μια δεκαπενταετία που είναι σχεδόν μισή ζωή, οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή η περίπτωση» είπε στο πρωινάδικο του Mega και συνέχισε:

«Αν έχεις χωρίσει με κάποιον άσχημα, υπάρχει ένα μικρό άχτι ή κάτι ανικανοποίητο και είκοσι χρόνια να έχεις να δεις κάποιον, εκεί είναι λίγο επίφοβα τα πράγματα και δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί. Όταν όμως έχεις χωρίσει έναν άνθρωπο και έχεις διατηρήσει φιλικές σχέσεις και μπορεί αυτός ο άνθρωπος να μένει στο εξωτερικό και όποτε έρχεται μιλάτε, βγαίνετε όλοι μαζί δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι».

Ο Μουζουράκης πάντως δε ζηλεύει καθόλου:

«Στη δουλειά μας αναγκαστικά κάποιες φορές αγκαλιάζεις, φιλάς, έχεις ερωτικές σκηνές. Και με τον Αλέξη φιλιέμαι στο θεατρικό ερωτικά, αλλά δε νιώθω τίποτα. Εμείς είμαστε περσινά ξινά σταφύλια. Συνήθως αυτό σου προκύπτει με κάποιον συνάδελφο που δεν έχει συνεργαστείς ξανά μαζί του».