Ντορέττα Παπαδημητρίου:

0
1
Ντορέττα Παπαδημητρίου ΑΝΤ1 καλείΝτορέττα για καινούρια σχέδια

Τι νομίζετε ; Ετσι εύκολα θα αφήσει ο ΑΝΤ1 να του φύγει η Ντορέττα Παπαδημητρίου; Τώρα που είδαν πόσο »γκελ» έχει στο κοινό και πόσο αγαπητή μπορεί να γίνει, δεν θα εκμεταλλευτούν το ρεύμα της και την δημοφιλία της ; Εννοείται πως ναι
! Παρότι το »Dancing with the Stars» έχει λάβει τέλος, το κανάλι όλο και…τριγυρίζει την ηθοποιό προκειμένου να την έχει σε κάποιο από τα καινούρια σχέδια του για τη σεζόν που έρχεται.

Ηδη, από τις πρώτες ημέρες της ξεκούρασης της Ντορέττας μετά το μεγάλο φινάλε του »Dancing», μάθαμε ότι υπήρχαν τηλεφωνήματα από τη διεύθυνση προγράμματος του καναλιού, που ήθελαν διερευνητικά να ανιχνεύσουν έδαφος για τη διαθεσιμότητα της ηθοποιού για την ερχόμενη σεζόν, μιας και όσα ήταν να ξεκινήσουν φέτος, έχουν, πλέον, κλείσει…Κάποιοι, μάλιστα, μιλούν και για μια συνάντηση με συζήτησεις επι παντός επιστητού με υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού στην οποία η ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα θετική στο να προχωρήσει σε κάτι ακόμα με τον ΑΝΤ1.

Δεδομένης και της καλής σχέσης της ηθοποιού με τον Γιάννη Λάτσιο, ήταν εκείνος εξάλλου που την είχε προσεγγίσει και για το »Dancing with the Stars», το κλίμα ανάμεσα στην ηθοποιό και το κανάλι είναι πολύ καλό και αρκετά πρόσφορο προκειμένου να συζητήσουν ένα πιθανό »επόμενο βήμα».
Το θέμα είναι τώρα πως μπορεί να υλοποιηθεί αυτό το επόμενο βήμα και πως μπορούν να συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές γιαυτό…Η προτίμηση της Ντορέττας είναι να μπορεί να υπάρχει σε κάποια σειρά που προγραμματίζεται για το κανάλι. Αλλωστε, όπως και η ίδια έχει, δηλώσει, θα ήθελε να συμμετάσχει σε κάποια σειρά που θα την ενδιέφερε στην τηλεόραση. Εξάλλου θέλει κατά πρώτον να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν σε αυτό το κομμάτι, στο οποίο οι δουλειές υπάρχουν με το σταγονόμετρο…Ωστόσο, επειδή τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά, όσον αφορά το πόσες και ποιές σειρές θα βρίσκονται του χρόνου στο κανάλι, αν και Ρώμας και Πετρόπουλος φέρονται να έχουν “δώσει τα χέρια», έγιναν και συζητήσεις που αφορούσαν πιθανόν την ανάληψη κάποιας ψυχαγωγικής εκπομπής, αφού στο κανάλι υπάρχουν, ήδη, κάποιες ιδέες προς υλοποίηση για του χρόνου, αφού τα χέρια των στελεχών από τα διεθνή τηλεοπτικά φεστιβάλ επιστρέφουν πάντα…γεμάτα. Βέβαια, όλα αυτά ακόμα βρίσκονται στο επίπεδο της φιλικής κουβέντας ανάμεσα στις δύο πλευρές και μέσα στους επόμενους μήνες θα ξέρουμε αν η ηθοποιός θα ενταχθεί για τα καλά στο κανάλι του Αμαρουσίου που τέτοια λαμπερά πρόσωπα τα χρειάζεται…