Χρηστίδου: «Oνειρευόμουν μεγάλη οικογένεια, όχι μεγάλη καριέρα»

0
0
Σίσσυ Χρηστίδου Oνειρευόμουν μεγάλη οικογένεια όχι μεγάλη καριέρα

Ευτυχισμένη για την ισορροπία στη ζωή της και τον επικείμενο δεύτερο ερχομό του πελαργού, δηλώνει η Σίσσυ Χρηστίδου σε περιοδικό της Θεσσαλονίκης!

«Η δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν έτσι κι αλλιώς μέσα στα πλάνα και τις προσδοκίες μας και, φυσικά, αφορά τις προτεραιότητές μου, όπως είναι η οικογένειά μου», δηλώνει η παρουσιάστρια στο «Close Up» που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο.

Παράλληλα, η Σίσσυ εξομολογείται ότι, πριν ανακοινώσει τα ευχάριστα στο Twitter, οι γονείς, τα πεθερικά και στενοί της φίλοι γνώριζαν ότι περιμένει δεύτερο παιδί.

«Η περυσινή χρονιά ήταν για μένα μεγάλο σχολείο, έμαθα όση τηλεόραση δεν έμαθα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι αλλιώς να έχεις εσύ την ευθύνη με κεντρικό ρόλο, να πέφτει όλο το βάρος επάνω σου και να πρέπει να το διαχειριστείς. Τόσα χρόνια έβλεπα άλλους ανθρώπους, στους οποίους ήμουν δίπλα, να το κάνουν αυτό και δεν είχα αντίληψη του πόσο δύσκολο και βαρύ είναι», συνεχίζει η παρουσιάστρια.

Τέλος, η Σίσσυ ξεκαθαρίζει πως η δουλειά δεν είναι η προτεραιότητά της, ενώ τα όνειρά της πάντα περιελάμβαναν μια μεγάλη οικογένεια και όχι μια μεγάλη καριέρα!

sissi_closeup.jpg