Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδρασή της για τον δολοφόνο σκυλιών

1
2
Ελεονώρα Μελέτη Η αντίδρασή της για τον δολοφόνο σκυλιών

Η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη με το περιστατικό, μίλησε γι αυτό, το προέβαλε όσο μπορούσε και προχώρησε σε δίωξη του εν λόγω ατόμου. 
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο facebook η προκλητική ενέργεια ενός χρήστη από τη Λάρισα, ο οποίος υπερηφανεύεται πως έχει σκοτώσει για τρίτη φορά αδέσποτο σκύλο.

Η πράξη του αυτή συνοδεύεται από ανατριχιαστική φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται το ζωάκι νεκρό, μέσα σε μια λίμνη από αφρούς λόγω της φόλας, ενώ τα σχόλια του χρήστη με δυσκολία κρατάνε κάθε ευσυνείδητο άνθρωπο να μην βρεθεί έξω από την πόρτα του.

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στη δική μου άποψη διότι η Σελήνη μου στον Κριό όπως και της Ελεονώρας Μελέτη, μπορεί να φτάσει σε ακραίες «αβρότητες» λόγω και της διέλευσης του Άρη.
Η παρουσιάστρια λοιπόν έγινε έξαλλη με το περιστατικό, μίλησε γι αυτό, το προέβαλε όσο μπορούσε και προχώρησε σε δίωξη του εν λόγω ατόμου.

Αυτό που δεν γνώριζαν ως τώρα οι χιλιάδες αναγνώστες του facebook και του Twitter, είναι πως η είδηση έγινε γνωστή από εκείνη, ενώ η ανάρτησή της στο twitter είναι χαρακτηριστική της οργής της. Φυσικά και άλλοι επώνυμοι αντέδρασαν με τον δικό τους τρόπο, ενώ ήδη το προφίλ του δολοφόνου των τετράποδων έχει κατέβει. Το ότι αναδείχτηκε όμως αυτή η αποτρόπαιη πράξη, είναι δικό της κατόρθωμα.


newest oldest most voted
Notify of
Γαβ γαβ
Guest
Γαβ γαβ

Μπραβο αξιζει ως ανθρωπος, τα ζωα ειναι ψυχουλες προσβαλλουμε τα ζωα οταν αποκαλουμε τους ανθρωπους ετσι