Σκορδά-Λιάγκας: Στην Αθήνα θα πετάξουν χαρταετό

0
0
ΣκορδάΛιάγκας Στην Αθήνα θα πετάξουν χαρταετό

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν μαγνητοσκοπήσει εδώ και μέρες την εκπομπή της Καθαράς Δευτέρας και ετοιμάζονται για ένα πολύ ήρεμο και ξεκούραστο τριήμερο.

Συνήθως όταν το ζευγάρι έχει λίγες μέρες ελεύθερες, ανεβαίνει στο Κιλκίς στους γονείς της Φαίης όπου εκεί όλη η οικογένεια τους περιμένει με ανυπομονησία. Η Φαίη έρχεται κοντά με τα ξαδέρφια της, ο Γιώργος κάνει πολύ καλή παρέα με τον μπαμπά, τον αδελφό και τα ξαδέρφια της Φαίης και ο μικρός Γιάννης παίζει με τους παππούδες και τα ανήψια της παρουσιάστριας.

Ωστόσο αυτή τη φορά λόγω της συσωρευμένης κούρασης, του βροχερού καιρού που προμήνυαν τα δελτία καιρού και της ανάγκης για ξεκούραση, η οικογένεια δεν σκοπεύει να αποδράσει στο Κιλκίς αλλά ούτε και στον Παρνασσό, κάτι που αγαπά πολύ ο Γιώργος αφού συνδυάζει και το σκι.

Το ζευγάρι θα μείνει στην Αθήνα και με συντροφιά φίλων θα εκδράμει σε κοντινούς προορισμούς. Σκοπεύουν να δουν φίλους, να χαλαρώσουν στο σπίτι τους και να κάνουν κοντινές εκδρομούλες για βόλτες και φαγητό.

Αν ο καιρός είναι καλός ο μικρός Γιάννης την Καθαρά Δευτέρα όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα πετάξει χαρταετό με τον μπαμπά του που από τώρα έχει φροντίσει να προμηθευτεί έναν.