Αγάθωνας: «Η Eurovision είναι χαβαλές»

0
2
Αγάθωνας Η Eurovision είναι χαβαλές

Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης έχει επίγνωση του ρόλου του στη φετινή διοργάνωση της Eurovision. Ο γνωστός τραγουδιστής συμμετέχει για να κάνει την πλάκα του και όχι επειδή θέλει να κάνει καριέρα…

«Ε, χαβαλές είναι. Ακούστε, οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: αυτούς που δεν έχουν χιούμορ και δεν θα αποκτήσουν ποτέ και αυτούς που έχουν και ενδέχεται να το μεγαλώσουν. Αυτοί, λοιπόν, που έχουν χιούμορ έχουν καταλάβει γιατί πάω στη Eurovision. Αυτοί που δεν έχουν δεν θα καταλάβουν ποτέ και προσπαθούν να το πάρουν στα σοβαρά. Λένε, λοιπόν, ότι η πατρίδα μας έχει προβλήματα κι εμείς πάμε στη Eurovision; Μα, δεν πληρώνουμε τίποτα. Τα πληρώνει όλα η εταιρεία που είναι τα παιδιά, οι Κόζα Μόστρα. Γιατί να πω “όχι” στα παιδιά και να μην πάω στον διαγωνισμό; Με είχαν βρει αρχικά και μου είπαν να το ηχογραφήσουμε για να βγει σε CD. Το κάναμε και μετά από λίγο καιρό έρχονται και μου λένε ότι η εταιρεία το προτείνει για τον ελληνικό τελικό. Μάλιστα, με κοιτούσαν στα μάτια, γιατί πίστευαν ότι θα πω “όχι”, αλλά εγώ τους είπα φυσικά “ναι”. Φυσικά πάμε και θα βγούμε πρώτοι κι εδώ κι εκεί. Τους έκανα και κάνω και πλάκα, γιατί θυμήθηκα τους ΑBBA και έλεγα: “Θα σας κάνω ΑBBA” και γελούσαν. Χάρηκαν τα παιδιά που φτάσαμε εδώ».

Ποιος είναι ο λόγος που είπε το «ναι» για τον διαγωνισμό;

«Συμφώνησα γιατί έτσι θα γνώριζα την Παπαρίζου. Λίγο το έχετε για έναν άνδρα σαν κι εμένα, 58 ετών, να γνωρίσει την Παπαρίζου; Βέβαια, μου αρέσει και ως γυναίκα και ως τραγουδίστρια».

ΠΗΓΗ: Espresso