Πάνος Καλλίδης: Καρπερός

0
2
Πάνος  Καλλίδης Καρπερός

Για τον γιο πάει ο Πάνος Καλλίδης, που όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Movies & Stars» του Γ. Σατσίδη σε λίγους μήνες θα υποδεχθούν στην οικογένεια και το τρίτο τους παιδάκι.

Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του, με την οποία δεν έχουν παντρευτεί, έχουν ήδη δύο κόρες και ο Πάνος δεν κρύβει ότι θα ήθελε πολύ να κάνει τον γιο.

Εκτός όμως από την προσωπική του ζωή που πάει από το καλό στο καλύτερο, ο Πάνος Καλλίδης τα… έχωσε κανονικά στους Koza Mostra και στον Αγάθωνα για τη συμμετοχή τους στη Eurovision.

«Δεν συμφωνώ με το ελληνικό τραγούδι που θα πάει φέτος στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Είναι πολύ λίγο για έναν τέτοιο διαγωνισμό. Δεν είναι κομμάτι dance και δεν έχει ευρωπαϊκό άκουσμα και δεν είναι κάτι που θα γουστάρει να ακούσει κάποιος που δεν είναι Έλληνας. Θα το έβλεπα στην 12η θέση. Πρέπει να πάει ένα κομμάτι που να ακούγεται ευχάριστα στο ραδιόφωνο, να έχει views στο youtube, να μπορεί να σταθεί στην Ευρώπη. Αυτό το αποφασίζω και διατάζω δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται… Το γεγονός ότι αυτό το κομμάτι το ψήφισε ο κόσμος εγώ το αμφισβητώ!», είπε ο τραγουδιστής που ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δε θα πήγαινε ποτέ στο διαγωνισμό.

«Δεν θα τραγουδούσα ποτέ κάτι στα Αγγλικά. Αποφεύγω να κάνω κάτι στο οποίο δεν είμαι καλός. Σίγουρα δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω κάτι στην Εurovision. Το “ξεκατίνιασμα” που συμβαίνει γενικά με το διαγωνισμό είναι κάτι που μου αρέσει να βλέπω σαν θεατής αλλά όχι να συμμετέχω».

Και επειδή στην αρχή της καριέρας του πέρασε δύσκολα και οι πόρτες δεν ήταν πάντα ανοιχτές, δεν ξεχνά και τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στο ξεκίνημά τους, όπως η Ελένη Μενεγάκη.

«Στην αρχή ήταν δύσκολα τα πράγματα. Δύσκολα έπαιζαν τα τραγούδια μου σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, δεν μπορούσα να έχω την προβολή σε έντυπα και στην τηλεόραση αλλά νομίζω με τύχη και πολύ δουλειά κατάφερα να ξεπεράσω τις δυσκολίες. Είχα δεχτεί πόλεμο και υπήρχαν και ίντριγκες με άλλους συναδέλφους αλλά πάντα έκρυβα αυτές τις ιστορίες και ποτέ δεν θέλησα να βγω και να τα βάλω με κάποιο συνάδελφό μου στην τηλεόραση. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη δουλειά μας. Στα πρώτα μου βήματα με υποστήριξε πολύ η Ελένη Μενεγάκη. Έβγαινα αρκετά συχνά στις εκπομπές της και της άρεσαν τα τραγούδια μου και μπορώ να πω πως με βοήθησε πάρα πολύ. Είναι η σταρ της Ελλάδας και είναι τιμή για κάθε καλλιτέχνη να τον βοηθάει η Ελένη»,είπε.