Τόμας Πρωτόπαπας: Ελπίδα στο θαύμα

0
3
Τόμας Πρωτόπαπας Ελπίδα στο θαύμα

Ένα θαύμα… Γι’ αυτό προσεύχονται και ελπίζουν οι γονείς, ο αδελφός και η κοπέλα του Τόμας Πρωτόπαππα. Η κατάσταση της υγείας του από χθες έχει επιβαρυνθεί και οι γιατροί πλέον ξεκαθάρισαν στην οικογένεια ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο.

Μέχρι και τη Δευτέρα το βράδυ η κατάσταση του 26χρονου ηθοποιού ήταν κρίσιμη, αλλά σταθερή, την Τρίτη όμως τα δεδομένα άλλαξαν και δυστυχώς οι γιατροί είναι πλέον απαισιόδοξοι.

«Οι γιατροί υπέβαλαν σε ακτινογραφία το κεφάλι του Τόμας και δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Η ακτινογραφία έδειξε πως η κατάστασή του έχει επιβαρυνθεί επιπλέον. Τώρα μένει μόνο ένα θαύμα», είπε χαρακτηριστικά ο θείος του Γ. Πρωτόπαππας.

Ο ίδιος και οι γονείς του ηθοποιού βρίσκονται συνέχεια έξω από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, περιμένοντας ένας θετικό νέο.

«Εδώ που φτάσαμε δυστυχώς δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Σήμερα υπάρχει επιβάρυνση, αύριο ίσως σταθεροποιηθεί. Τι να σας πω; Οι γιατροί μας είπαν πως δεν παίρνει άλλη εγχείρηση. Δεν αντιδράει στην αγωγή, οπότε… τώρα πια περιμένουμε μόνο ένα θαύμα», είπε συντετριμμένος ο θείος του Τόμας.

Η τροχαία συνεχίζει τις έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου

Την ίδια ώρα η τροχαία της Αττικής Οδού συνεχίζει την έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ένα νέο παιδί δίνει μάχη για τη ζωή και προσευχόμαστε όλοι να βγει νικητής. Ο φάκελος της υπόθεσης είναι ανοιχτός. Προσπαθούμε να συλλέξουμε όλα τα στοιχεία και να ρίξουμε άπλετο φως στην υπόθεση. Ο οδηγός του αυτοκινήτου της Αττικής Οδού που έπεσε πάνω στο μικρό αυτοκίνητο έχει δώσει κατάθεση, έχει υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Δεν κρατείται. Όταν συμπληρωθεί ο φάκελος, θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα και αυτός θα αποφασίσει για τα περαιτέρω», δήλωσε ο Διοικητής Τροχαίας της Αττικής Οδού.

Οδηγός βαν: «Δεν κατάλαβα τίποτα, παρά μόνο όταν είδα τα συντρίμμια»

Σοκαρισμένος είναι και ο οδηγός του βαν της Αττικής Οδού, που δεν μπορεί να πιστέψει πώς έγινε το κακό.

«Εκείνη την ώρα ήταν κόντρα ο ήλιος, με στράβωνε και προσπαθούσα να κατεβάσω το προστατευτικό. Ήμουν στη δεξιά λωρίδα και πρέπει να έπιανε το αυτοκίνητο λίγο από τη ΛΕΑ. Δεν κατάλαβα τίποτα από ότι έγινε, παρά μόνο μετά την πρόσκρουση είδα τα συντρίμμια», δήλωσε.