«Με θέλετε άλουστη και αναμαλλιασμένη; Θα με έχετε»

1
2
Ελένη Μενεγάκη Με θέλετε άλουστη και αναμαλλιασμένη Θα με έχετε

Την απόφασή της να ποστάρει μόνη της κάθε προσωπική της στιγμή στο twitter ανακοίνωσε η Ελένη Μενεγάκη στα πλαίσια της εκπομπής της. Πάντα με αφορμή τις φωτογραφίες της από το κομμωτήριο που την δείχνουν να έχει καλύψει το κεφάλι της με το μαντήλι που φορούσε στο λαιμό.

«Τις είδα κι εγώ και γέλαγα, αλλά μπείτε και στη θέση μου. Καμιά μέρα θα με πιάσει κανένας πόνος, κανένας σφάχτης σε καμιά εξοχή. Ε, δεν μπορώ να αισθάνομαι συνέχεια ότι κάποιος είναι από πίσω μου και δεν μπορώ ούτε να σταματήσω στην εξοχή. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Κάποια στιγμή σε πιάνει και λες «δεν είμαι καλά» δεν θέλω να έχω πρόσωπο, θέλω να έχω μια μαντήλα». Αυτό δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της.

Προσθέτοντας «Όχι τίποτε άλλο, αλλά ανησυχώ εκεί στα λαγκάδια μη γλιστρήσει κανένας φωτογράφος και μετά τρέχουν εμένα. Τώρα, στα βουνά σκέφτηκα να τις βγάζω μόνη μου τις φωτογραφίες για να μην τραβιούνται οι άνθρωποι και πάθουν κανένα ατύχημα. Θα τις βγάζω μόνη μου και θα τις ανεβάζω στο Twitter, να τις βλέπετε να τις χαίρεστε μωρέ! Αφού θέλετε να με βλέπετε και στις προσωπικές μου στιγμές, αυτές που φαίνονται δηλαδή, θα σας τις ανεβάζω εγώ. Τι θέλετε; Το κομμωτήριο; Άλουστη; Αναμαλλιασμένη; Πάρτε τη ρε να ησυχάσουμε όλοι! Εγώ δεν ήξερα ότι θέλετε να με βλέπετε τόσο πολύ. Τόσος κόσμος υπάρχει. Εγώ νόμιζα ότι θα με βαρεθείτε, αλλά αφού σας αρέσει να με βλέπετε θα τρελαθείτε να με βλέπετε».

newest oldest most voted
Notify of
 ω
Guest
ω

παρακρουζεται αυτη??? ποιοσ σε χεζει μωρη ουσττ