Τέλος ΑΓΩΝΙΑΣ για την Βανδή: «ΑΚΥΡΟ» το ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ του Ντέμη!

2
3
Τέλος ΑΓΩΝΙΑΣ για την Βανδή ΑΚΥΡΟ το ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ του Ντέμη

Η καρδιά της Δέσποινας πήγε μέχρι την Kούλουρη μέχρι να ξεκαθαριστεί τι συμβαίνει με το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε για τον σύζυγο της Ντέμη Νικολαίδη.

Παρά το γεγονός ότι από την εισαγγελία διέρρεε ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψης για τον Ντέμη Νικολαΐδη κάτι τέτοιο ανήκει όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας…

Οι πληροφορίες που διέρρεαν από την εισαγγελία ανέφεραν ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψης για τον Ντέμη Νικολαΐδη αποδείχτηκε ότι ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Κι αυτό διότι από την πλευρά του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ έψαξαν να μάθουν αν ισχύει κάτι τέτοιο και διαπίστωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Θα ήταν άλλωστε και παράλογο αφού πρόκειται για την εποχή που η διοίκηση της Ενωσης πλήρωνε κανονικά και πάντα εντός ημερομηνιών που προέβλεπε η κάθε υποχρέωση της εταιρείας.

Όπως και να ‘χει ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι έτοιμος για να κληθεί έστω και σε απολογία αν χρειαστεί προκειμένου να εξηγήσει και να δώσει να καταλάβουν σε όλους τι ακριβώς έγινε επί των ημερών που διοικούσε την ΠΑΕ ΑΕΚ και να ξεκαθαριστεί μια για πάντα ότι επί της προεδρίας του πληρώνονταν κανονικά οι υποχρεώσεις της εταιρείας προς το δημόσιο.

newest oldest most voted
Notify of
αεκ
Guest
αεκ

ο ντεμαρος ηταν καθαρος και τιμιος

ΓΙΑΝΝΗΣ
Guest
ΓΙΑΝΝΗΣ

Α ΡΕ ΝΤΕΜΗ.ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΕΚ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟΣ ΚΑΥΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ…ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΕΚ;ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΚΥΡΙΕ…ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.ΜΗΠΩΣ………ΜΠΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.