Τόμας Πρωτόπαπας: Αλλάζει και πάλι φαρμακευτική αγωγή. Η πρώτη εκτίμηση από το εξωτερικό

1
2
Τόμας Πρωτόπαπας Αλλάζει και πάλι φαρμακευτική αγωγή Η πρώτη εκτίμηση από το εξωτερικό

Συνεχίζει να δίνει την πιο σκληρή μάχη της ζωής του ο Τόμας Πρωτόπαπας, καθώς βρίσκεται για έκτη μέρα στην εντατική του ΚΑΤ. Χθες μάθαμε για το πρώτο μικρό μεν αλλά θετικό σημάδι στην εξέλιξη της υγείας του. Η εγκεφαλική πίεση έπεσε σε σχέση με αυτήν που είχε τις προηγούμενες ημέρες.

 Στο πλευρό των γονιών του Τόμας, βρίσκεται σταθερά ο θείος του Γιώργος όπου μας πληροφόρησε πριν λίγο για τις τελευταίες εξελίξεις.

Σήμερα, πρόκειται να αλλάξει και πάλι φαρμακευτική αγωγή για να δούν αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση στα όργανα που είναι σε πλήρη αδράνεια ως τώρα, όπως τα μάτια του. Ως τη Δευτέρα αναμένεται να πάρουν και τις απαντήσεις από τις εξετάσεις που έστειλαν σε γιατρούς στην Αγγλία και στην Αμερική.

Με μία πρώτη και γρήγορη εκτίμηση οι γιατροί του εξωτερικού λένε πως οι Έλληνες γιατροί ακολούθησαν όπως έπρεπε το πρωτόκολλο και δεν μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα. Θεωρούν την περίπτωση πολύ δύσκολη αλλά οι τελικές απαντήσεις θα έρθουν από την ερχόμενη εβδομάδα.

newest oldest most voted
Notify of
Αλεξανδρος
Guest
Αλεξανδρος

Τομας ολοι ευχομαστε να γινεις καλα προσευχομαστε στον θεο καθα μερα για να γινεις καλα δεν ζηταμε τιποτα αλλο απο τον θεο μονο να γινεις καλα και ο θεος να κανει ενα θαυμα