Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν θα ήθελα να πάω στον Λαζόπουλο…»

0
0
Ελένη Γερασιμίδου Δεν θα ήθελα να πάω στον Λαζόπουλο

«Τα είχαμε βρει πολύ εις βάρος μου οικονομικά…»!

Για τις εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, την κρίση στο χώρο του θεάματος αλλά και τους λόγους που την οδήγησαν να μην είναι φέτος στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλο μίλησε η γνωστή ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου στον Αχελώο tv και τον δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα.

Η Ελένη Γερασιμίδου αναφέρθηκε για πρώτη φορά στους λόγους για τους οποίους δεν την είδαμε φέτος στο «Τσαντίρι» στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου όπου όπως ανέφερε, παρόλο που υπήρξε διαπραγμάτευση τελικά η συμφωνία δεν κατέληξε καθώς δεν την φώναξαν, ενώ όπως με νόημα πρόσθεσε μετά απ’αυτό δεν θα μπορούσε πια να ξανασυμμετάσχει στο Τσαντίρι, καθώς ως βουλευτής του ΚΚΕ διαφωνεί με τις τοποθετήσεις που κάνει ο Λάκης το τελευταίο διάστημα:

«Υπήρχε μια συζήτηση στο ξεκίνημα της χρονιάς με τον αδερφό του Λάκη Λαζόπουλου τι θα κάνουμε φέτος, τα βρήκαμε πολύ εις βάρος μου οικονομικά αλλά δεν με φώναξαν ποτέ.Μετά από αυτό δεν ήθελα να πάω, δεν είμαι ούτε θυμωμένη, ούτε παρεξηγημένη αλλά ως βουλευτής του ΚΚΕ δεν θα ένιωθα τόσο ευχάριστα βάση όσον αυτών που λέει ο Λάκης τελευταία για τα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα.
Η αλήθεια είναι όσο ήμασταν μαζί δεν έκανε κάτι σε αυτά που λέγαμε.Δεν με θέλει, τι να κάνουμε. Δεν τα αφήνουμε όλα επάνω στην πλάτη του».

Η Ελένη Γερασιμίδου αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο βλέπει το ελληνικό κoινοβούλιο μέσα και από την ιδιότητα της βουλευτού που κατέχει όπου όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Υπάρχουν επαγγελματίες πολιτικοί που δεν αφήνουν άλλο να μιλήσει και κάνουν φασαρία. Το χειρότερο είναι ότι ξεχνούν τι νομοσχέδια ψηφίζουν και μετά λες και δεν έχουν ευθύνη για τα γεγονότα».

Η ίδια μέσα από το κόμμα το οποίο αντιπροσωπεύει υπογράμμισε ότι προσπαθεί να είναι αξιοπρεπής και μαχητική ενώ τόνισε ότι δεν ανήκει σε αυτούς που κατέβηκαν στο Σύνταγμα φωνάζοντας να «καεί η Βουλή», καθώς πιστεύει στην οργανωμένη πάλη. «Οι αγώνες είναι έξω στην καθημερινότητα του κόσμου και όχι στο κοινοβούλιο.Προσπαθούμε να είμαστε αξιοπρεπείς και μαχητικοί, και δεν εννοώ την μικροαστική ευγένεια. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τον μικροαστισμό είναι μεγάλη καταστροφή».

«Ο Έλληνας βρίσκεται σε μια κατάσταση λίγο περίεργη και περιμένει ενώ δεν είναι η αναμονή δεν είναι η λύση. Η Ιστορία έχει αποδείξει ότι τα πράγματα δεν μένουν στάσιμα, εξελίσσονται».

Για την κρίση στο χώρο του θεαμάτος η γνωστή ηθοποιός ανέφερε:«Δεν είναι όπως παλιά όπου σε οριακές στιγμές η καταφυγή ήταν το θέατρο, τώρα υπάρχει η τηλεόραση όπου είναι διαφθορέας και τα καταφέρνει καλά.Στην τηλεόραση χρεοκοπούν τους ηθοποιούς, δεν χρεοκοπούν οι επιχειρήσεις.Αναρωτιέμαι γιατί παίζουν οι ηθοποιοί αφού δεν πληρώνονται και συνεχίζουν κάποιες σειρές να γυρίζονται αφού δεν έχουν πληρωθεί».