Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η Ναταλία ασχολείται με κάποια θέματα πιο πολύ απ’ όσο πρέπει»

0
2
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Η Ναταλία ασχολείται με κάποια θέματα πιο πολύ απ όσο πρέπει

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης συνάντησαν τον Θέμη Γεωργαντά στο πλατό του «ΟΚ@ Night» του MAD και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις του – και φυσικά μπήκαν στο «εξομολογητήριό» του.

 

Μεταξύ άλλων, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε σε ερώτηση του οικοδεσπότη της εκπομπής σχετικά με το αν προτιμά να δει στην τηλεόραση τη Ναταλία Γερμανού, την Ελένη Μενεγάκη ή ένα ντοκιμαντέρ: «Θα επιλέξω την Ελένη, γιατί όποτε τη βλέπω χαμογελάω, περνάω πολύ ωραία και, ό,τι προβλήματα και να έχω, τα ξεχνάω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Όσο για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν αυτή την τηλεοπτική σεζόν γύρω από το όνομά της και τις σχέσεις της με τη Ναταλία Γερμανού, η ίδια σχολίασε: «Νομίζω ότι η Ναταλία ασχολείται με κάποια πράγματα πολύ περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Ο κόσμος είναι έξω, η ζωή, η ομορφιά, κάποια πράγματα. Η Ναταλία ασχολείται πάρα πολύ νομίζω μ’ ένα πράγμα που λέγεται διαδίκτυο, σε πολύ μεγάλο βαθμό, να γράψει, να απαντήσει να κάνει. Νομίζω ότι δεν το έχει ανάγκη, ούτε είναι εκεί η πραγματική ευτυχία της ζωής… Με όλο το σεβασμό, πάντα».