Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Θα επέλεγα Μενεγάκη από Γερμανού»

0
3
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Θα επέλεγα Μενεγάκη από Γερμανού

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο MAD. Φυσικά η wannabe παρουσιάστρια είχε μια μπηχτή για όλους, χώρια που δήλωσε ότι θα προτιμούσε να δει εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη!

Η Κωνσταντίνα παραδέχθηκε πως μεταξύ μιας εκπομπής με την Ελένη Μενεγάκη, μιας εκπομπής με την Ναταλία Γερμανού και ενός ντοκιμαντέρ θα επέλεγε να δει… την Ελένη! «Θα επιλέξω την Ελένη γιατί όποτε τη βλέπω χαμογελάω, περνάω πολύ ωραία και ότι προβλήματα και να έχω τα ξεχνάω», δικαιολογήθηκε.

«Νομίζω ότι η Ναταλία ασχολείται με κάποια πράγματα πολύ περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Ο κόσμος είναι έξω, η ζωή, η ομορφιά, κάποια πράγματα. Η Ναταλία ασχολείται πάρα πολύ νομίζω μ’ ένα πράγμα που λέγεται διαδίκτυο, σε πολύ μεγάλο βαθμό, να γράψει, να απαντήσει να κάνει. Νομίζω ότι δεν το έχει ανάγκη, ούτε είναι εκεί η πραγματική ευτυχία της ζωής… Με όλο το σεβασμό, πάντα», συνέχισε η Κωνσταντίνα.

Κλείνοντας, το κορίτσι διαβεβαίωσε πως το μόνο που θέλει είναι να έχει δουλειά και αυτό τον καιρό μαθαίνει, στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού. «Μπορεί τον άλλο μήνα να ξυπνήσω και να πω ξέρετε τι, εγώ τώρα νιώθω έτοιμη», συμπλήρωσε και ο νοών… νοείτω!