Πρίγκιπας Harry: Η κληρονομική κατάρα

0
4
Πρίγκιπας Harry Η κληρονομική κατάρα

To πρόσφατο ταξίδι του πρίγκιπα Harry στην Αφρική ανέδειξε τόσο την ανθρωπιστική πλευρά του νεαρού πρίγκιπα, κάτι που σίγουρα έχει κληρονομήσει από τη μητέρα του, όσο και ένα… μικρό γενετικό πρόβλημα που σίγουρα κληρονόμησε από τον πατέρα του: την φαλάκρα!

Κοντά στα 30 ο νεαρός πρίγκιπας δείχνει τα πρώτα σημάδια αραίωσης στο τριχωτό της κεφαλής του, αποδεικνύοντας ότι το… ελάττωμα είναι κληρονομικό. Η αραίωση στον Harry μπορεί να ξεκίνησε στα 30 και γι’ αυτό θεωρείται τυχερός, αλλά στον αδερφό του William το πρόβλημα εντοπίστηκε περίπου στα 20 και κάτι χρόνια του. Μάλιστα, ήταν ο ίδιος ο Harry, που τον κορόιδευε για τα λιγοστά μαλλιά που απέμειναν στο κεφάλι του.

Ωστόσο, σόι πάει το βασίλειο όπως λέει ο λαός και τώρα ο Harry ακολουθεί τα χνάρια του αδερφού του, αλλά και του πατέρα του και του παππού του, αλλά και των δύο θείων του, πριγκίπων Edward και Andrew. Κι ενώ λεγόταν ότι το θέμα είναι από το σόι του Κάρολου, αντιθέτως και ο πατέρας της Diana δεν φημιζόταν για την πλούσια κόμη του.

Οπότε σύμφωνα με γονίδια και κληρονομικότητα οι δύο πρίγκιπες ατύχησαν να έχουν πλούσια μαλλιά. Κι αν ο 28χρονος ευτύχησε να φτάσει στα 30 για να αρχίσει να του γίνεται πρόβλημα η έντονη τριχόπτωση, δυστυχώς δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την “κατάρα” των ανδρών της οικογενείας του, μια που θεωρείται ο πιο sexy πρίγκιπας κι εργένης σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία και την Κοινοπολιτεία.