Περνάνε όπλα στις φυλακές χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς

2
9
Περνάνε όπλα στις φυλακές χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς

Μεταμεσονύχτιο «σουλάτσο» σε προαύλιο χώρο των φυλακών Κορυδαλλού πραγματοποιούσαν κρατούμενοι (όπως δείχνεί και η παραπάνω σειρά φωτογραφικών τεκμηρίων) για να παραλάβουν οπλισμό και ναρκωτικά που είχαν πετάξει «εξωτερικοί συνεργάτες», δίχως να γίνονται αντιληπτοί από τους φρουρούς.

Η δραστηριότητά τους, όπως αποκαλύπτει η Καθημερινή, έγινε γνωστή πολλές ημέρες αργότερα, μετά την παρακολούθηση υλικού που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, στο οποίο φαίνονταν έγκλειστοι να «σπάνε» τα κάγκελα και με σχοινί να βρίσκονται στο έδαφος.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι προχώρησαν σε εξοντωτικούς ελέγχους, καταφέρνοντας (ύστερα από εβδομάδες) να ανακαλύψουν ένα όπλο, δύο χειροβομβίδες και πέντε σφαίρες. Φτωχότατη συγκομιδή, σχολιάζουν οι γνωρίζοντες, μιλώντας για αυτά που διαδραματίζονται στις ασφυκτικά γεμάτες φυλακές. Οι αποδράσεις, οι έξωθεν επιθέσεις, τα οπλοστάσια, η ωμή βία, οι υπόγειες συναλλαγές, είναι η κορυφή του παγόβουνου.

newest oldest most voted
Notify of
$
Guest
$

παντα μπουρ.δε.λο ημασταν

χ.ο
Guest
χ.ο

Μπατε σκυλοι αλεστε,οποιος θελει κανει οτι θελει,καλα λεω οτι αν δε σκοτωσουν τους αλβανους φονιαδες και απλως τους συλλαβουν θα τους κλασουν τα αρχ…α.