Συγκλονίζει το δράμα της 25χρονης στην Κορινθία: γλίτωσε από λευχαιμία και σκοτώθηκε από σφαίρα

0
6
Συγκλονίζει το δράμα της 25χρονης στην Κορινθία γλίτωσε από λευχαιμία και σκοτώθηκε από σφαίρα

Η ιστορία της 25χρονης κοπέλας από την Κόρινθο που έχασε τη ζωή της από την αδέσποτη σφαίρα των κακοποιοί έχει προκαλέσει συγκίνηση στο πανελλήνιο. Γύριζε από τη δουλειά της στο σπίτι της όταν η μοίρα της έπαιξε το χειρότερο παιχνίδι. Στο παρελθόν χτυπήμένη από πολύ σοβαρή ασθένεια (λευχαιμία)  πάλεψε και τα κατάφερε να ζήσει. 

Αυτή τη φορά όμως δεν τα κατάφερε. Αγωνίστρια από μικρό παιδί είχε δώσει τη δική της εξαιρετικά δύσκολη πολύχρονη μάχη και είχε νικήσει το θάνατο. Ο τρόπος που έχασε τη ζωή της είναι απίστευτος. Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν γίνεται κάτι τέτοιο λένε όλοι. Πολύ περισσότερο που ησφαίρα χτύπησε στην άσφαλτο και διέγραψε μια «τρελλή πορεία» και μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι να καρφωθεί στην πλάτη της…   Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Κορίνθου πάλεψαν  σκληρά για να την κρατήσουν στη ζωή, όμως αυτή τη φορά το δυνατό κορίτσι δεν τα κατάφερε. 
«Κατάφερε με πολύ μεγάλο αγώνα  να σπουδάσει η ίδια και ο αδελφός της και είναι κρίμα να καταλήγει έτσι μια διαδρομή δύσκολη» ανέφερε ο δήμαρχος Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός στην εκπομπή «Σκάι Καλημέρα» σήμερα το πρωί, ο οποίος την γνώριζε  προσωπικά την άτυχη κοπέλα καθώς ήταν γειτόνισσά του. 
«Ο  πατέρας της είχε  τα δικά του προβλήματα υγείας, αλλά δουλεύει νύχτα μέρα στα κτήματα για να κάνει το καλύτερο για τα παιδιά του δήλωσε ακόμα ο δήμαρχος Κορίνθου, ο οποίος τόνισε ότι είναι συγκλονισμένη η κοινωνία της πόλης.    
Τα τεράστια φωτεινά μάτια της Κατερίνας δεν θα λάμπουν πια. Για τους γονείς της, τα αδέλφια της ο πόνος είναι αβάσταχτος. Τα δάκρυα τους δεν σταματούν να κυλούν. Το χαμογελαστό κορίτσι δεν υπάρχει πια…  ​