Επιστολή Στ. Ψυχαρή στον Γ. Κουρή: «Άδικα σε κατηγορούν για τα χρέη του ALTER»

0
2
Επιστολή Στ Ψυχαρή στον Γ Κουρή Άδικα σε κατηγορούν για τα χρέη του ALTER

Επιστολή στήριξης στον Γ. Κουρή έστειλε ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης για την υπόθεση με τα χρέη του ALTER, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλοι γνώριζαν ότι αφεντικό στον τηλεοπτικό σταθμό ήταν ο Κ. Γιαννίκος

Η επιστολή αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αγαπητέ κύριε Κουρή,

Μου προκάλεσε έκπληξη η πληροφορία ότι έχει κινηθεί εναντίον σου και του υιού σου ποινική δίωξη διότι δήθεν εμποδίσατε τους υπεύθυνους της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού Alter να καταβάλουν τον Φ.Μ.Υ για το έτος 2011.

Όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος, η διαφημιστική αγορά, οι τράπεζες, οι δημόσιες υπηρεσίες και όλοι οι ασχολούμενοι με θέματα Τύπου και Τηλεοράσεως γνωρίζουν ότι ούτε εσύ, ούτε ο υιός σου Ανδρέας, ασχοληθήκατε ποτέ με τη διοίκηση και τη διαχείριση του Alter. Όλοι εμείς οι συναλλασσόμενοι με το Alter, οι οποίοι αγοράζαμε από τον σταθμό αυτόν DVDs και CDs γνωρίζαμε ότι το αφεντικό είναι ο Κώστας Γιαννίκος. Με αυτόν παζαρεύαμε και αυτόν πληρώναμε.

Βεβαίως ένας κακεντρεχής θα έλεγε ότι… καλά να πάθεις αφού εσύ εκγατέλειψες από ετών τον σταθμό στην τύχη του, ο δε υιός σου εγκατέλειψε όλα τα άλλα για να ασχολείται με τη Real News.

Ελπίζω ότι το δικαστήριο θα καταλάβει αμέσως πόσο αφελής είσαι.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Σταύρος Π. Ψυχάρης
Δημοσιογράφος»