Κατερίνα Ζαρίφη: «Με τη Μενεγάκη δεν μαλώσαμε ποτέ»

0
0
Κατερίνα Ζαρίφη Με τη Μενεγάκη δεν μαλώσαμε ποτέ

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στο περιοδικό «TV Glam» για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, το ενδεχόμενο ενός γάμου, ενώ παραδέχτηκε πως θέλει πολύ να γίνει μαμά. 

 

Για την Ελένη Μενεγάκη, η συνεργάτιδά της ανέφερε: «Με την Ελένη Μενεγάκη έχουμε καρμική σχέση. Δεν μαλώσαμε ποτέ. Όταν πρωτοβγήκα στην εκπομπή της, ήμουν το χαϊδεμένο. Έχω βιώσει, όμως, τη λεγόμενη ανθρωποφαγία«, ενώ πρόσθεσε: «Φαινομενικά είμαστε αταίριαστες, αλλά σαν άνθρωποι ταιριάζουμε πολύ». 

Σχετικά με το σώμα της, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε: «Δεν με μπλόκαρε ποτέ το σώμα μου. Αν μπλοκάρει κάποιους, ας μην το πάρουν στις εκπτώσεις», τονίζοντας παράλληλα πως δεν αδυνάτισε για τον σύντροφό της: «Ο σύντροφος μου, με γνώρισε όπως με γνώρισε. Αν ήθελε κάτι άλλο, θα το είχε επιλέξει”.

 

Όσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου στη ζωή της, η ίδια επεσήμανε: «Δεν το σκέφτομαι, δεν είμαι το κοριτσάκι που έχει ονειρευτεί όλα αυτά. Βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ. Υπάρχουν άνθρωποι που σου αλλάζουν όλες τις θεωρίες», δήλωσε, όμως, θετική στο ενδεχόμενο ενός παιδού: «Σαφώς και θα ήθελα και θεωρώ ότι είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα. Όμως πιστεύω πως αυτά έρχονται μόνα τους, τυχαίνουν!».

 

Τέλος για την πολυσυζητημένη υπόθεση του σκανδάλου στο οποίο ενέπλεξαν το όνομα και της Αντωνίας Καλλιμούκου, η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε: «Προσωπικά, ποτέ δεν πίστεψα τίποτα. Έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι δεν ήταν η Αντωνία το πρόσωπο στο οποίο αναφέρονταν. Θεωρώ επικίνδυνα τα άτομα που έβγαλαν αυτή τη βρόμα».