Τόμας Πρωτόπαπας: Συνεχίζεται η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του

0
3
Τόμας Πρωτόπαπας Συνεχίζεται η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του
Δύσκολες ώρες συνεχίζει να περνά μέσα στην εντατική όπου δίνει το δικό του αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή ο Τόμας Πρωτόπαπας. Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται για 15η μέρα στη ΜΕΘ του ΚΑΤ, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στην Αττική Οδό και όλοι προσεύχονται για ένα θαύμα.
 
Η κατάσταση της υγείας του παραμένει στάσιμη, με τους γιατρούς και τα αγαπημένα του πρόσωπα να περιμένουν έστω και μια μικρή αντίδραση του εγκεφάλου του, μετά τις θεραπείες που του έχουν χορηγηθεί.
Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση του εγκεφάλου του, αλλά η οικογένειά του βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό και εύχεται να πάνε όλα καλά. Όπως έχουν πει και όσοι τον γνωρίζουν ο Τόμας είναι “δυνατός και θα καταφέρει να κερδίσει τη μάχη που δίνει”.
 
Χθες, οι γιατροί πήραν και κάποια δείγματα αίματος για να δουν αν έχει αποτοξινωθεί ο οργανισμός του από τη φαρμακευτική αγωγή, ώστε να δουν ποιο θα είναι το επόμενο βήμα τους.
 
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον θείο του κ. Γιώργο Πρωτόπαπα, ενημερωθήκαμε για το εξής: “Οι γιατροί θέλουν να καθαρίσει εντελώς ο οργανισμός από τα φάρμακα και μετά να τον υποβάλλουν σε τεστ για να δουν αν θα αντιδράσει ο εγκέφαλός του, μετά την καταστολή”.