Φισφής-Τριανταφυλλίδου: «Υπέρ μας είναι το γεγονός ότι πια έχουμε βρει τη χημεία μας, τους κώδικές μας»

5
49
ΦισφήςΤριανταφυλλίδου Υπέρ μας είναι το γεγονός ότι πια έχουμε βρει τη χημεία μας τους κώδικές μας

«Εννοείται, γι’ αυτό και είμαστε εδώ κανονικοί… μπουρλοτιέρηδες! Σοβαρά τώρα, η αλήθεια είναι πως είμαστε κάτι παραπάνω από ευτυχείς που μας έδωσε το κανάλι την ευκαιρία το «Κάψε το σενάριο» να συνεχιστεί και δεύτερη σεζόν» τόνισαν στο TV Έθνος η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Λάμπρος Φισφής.

 Η δεύτερη χρονιά σε μια τηλεοπτική δουλειά είναι πιο εύκολη ή πιο δύσκολη για τους συντελεστές της; Είναι ίσως πιο αγχωτική; «Πάντα υπάρχει άγχος και αγωνία όταν ξεκινά κάτι. Από την άλλη, φέτος, σίγουρα είναι λιγάκι πιο εύκολα τα πράγματα για μας, γιατί με τον κόσμο έχουμε κάνει πια τις πρώτες συστάσεις. Μας ξέρουν, τους ξέρουμε, γνωρίζουν την τηλεοπτική φιλοσοφία μας, οπότε θα περάσουμε αμέσως στο… κυρίως θέμα! Αναμφισβήτητα υπέρ μας είναι και το γεγονός ότι πια έχουμε βρει τη χημεία μας, τους κώδικές μας.»

Οι Ελληνες έχουν χιούμορ; «Είμαστε ένας λαός απίστευτα αυθόρμητος. Έξω καρδιά. Εννοείται πως έχουμε χιούμορ και εννοείται πως μας αρέσει να γελάμε με την καρδιά μας. Βέβαια, με το ίδιο πάθος που γελάμε, με το ίδιο πάθος και κλαίμε.»

newest oldest most voted
Notify of
!
Guest
!

δεν ξερω τι λετε παντως η εκπομπη τους περισυ δεν βλεποταν. κουραση σκετη

man
Guest
man

καλησπερα ιωαννα… τι κανεις? ολα καλα? εχεις 3/3 σημερα…

..........
Guest
..........

Και γω την έχω δει από κοντά. Κούκλα και πολύ γλυκιά.

{} {} {}
Guest
{} {} {}

Την εχω δει και όντως είναι πανέμορφη και καλό άτομο

a
Guest
a

polu orea kopela auth..k poly psylh