Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν μπορώ την κολλητή φιλία»

0
3
Κάτια Δανδουλάκη Δεν μπορώ την κολλητή φιλία

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Κορίτσια για σπίτι» για τον έρωτα, τη ζωή της αλλά και τη διασημότητα.
 
«Είμαι πολύ απαιτητική στο θέμα του συναισθήματος και της αγάπης. Ζητάω πάρα πολλά» εξομολογήθηκε η ηθοποιός και συνέχισε: «Μπορεί αυτό να κουράζει τον άλλον. Επίσης, η αλήθεια είναι ότι έχω δώσει πάρα πολλή από τη δική μου αγάπη, έχω εισπράξει πολλή αγάπη, και γι’ αυτό είμαι ευγνώμων. Δεν μετανιώνω αν κάποιοι άνθρωποι με αφήσαν γιατί δεν άντεξαν, ούτε και εγώ αν άφησα κάποιους. Είναι μέσα στα ανθρώπινα περιθώρια».
 
Όσον αφορά το θέμα της μοναξιάς, η Κάτια δήλωσε: «Είμαι άτομο που θέλει πολύ την ιδιωτικότητά του και τη μοναχικότητα στην καθημερινότητα. Δεν μπορώ την κολλητή φιλία. Δεν μπορώ κανέναν να με περιορίζει. Είμαι πάρα πολύ ελεύθερο άτομο και άτομο που δεν πατάει ποτέ την ελευθερία του άλλου. Δε βάζω «πρέπει» στον άλλον αλλά δεν ανέχομαι και κανέναν να μου πει «πρέπει» εμένα. Άρα, είμαι ένα δύσκολο άτομο να με φέρει κανείς βόλτα. Πρέπει ο άνθρωπος που θα με ανεχτεί να είναι της ίδιας συναισθηματικής εξυπνάδας με εμένα. Είμαι κοινωνικός άνθρωπος αλλά δεν είμαι κοσμική».
 
Σχετικά με τον χαμό του συζύγου της, Μάριου Πλωρίτη, εξομολογήθηκε: «Ξεκινάς και μαθαίνεις τη ζωή με ένα άλλο αλφαβητάρι. Δεν μπορείς να πάψεις να ζεις. Δεν είναι η καλύτερη φάση της ζωής μου αυτή που περνάω τώρα, η καλύτερη φάση είναι αυτή που πέρασα. Όμως δεν αποκλείω από τη ζωή μου τις μικρές καθημερινές χαρές» και συμπλήρωσε: «Μου λείπει πάρα πολύ που, όταν πήγαινα σε ένα άλλο μέρος, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω τηλέφωνο τον Μάριο ή τους γονείς μου ότι έφτασα».
 
Τέλος, μίλησε και για το τι θέση έχει ο έρωτας σήμερα στη ζωή της: «Δεν το διαγράφω αλλά δεν είναι κάτι που το αναζητώ. Το έχω ζήσει με όλη μου την ψυχή, το έχω ζήσει πολύ ουσιαστικά, πολύ ολοκληρωμένα και δεν βρίσκομαι στην αναζήτηση του έρωτα, ούτε στην απόρριψη, είμαι σχεδόν σαν παρατηρητής της ζωής μου αυτή τη στιγμή».