«Το αν έχω σχέση ή όχι θεωρώ ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν»

0
9
Νίκος Οικονομόπουλος Το αν έχω σχέση ή όχι θεωρώ ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν

Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών του στη Θεσσαλονίκη και το Fix Live μαζί με τις Μέλισσες και την Κατερίνα Στικούδη, ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε για όλους και για όλα σε γνωστό περιοδικό. 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με το κοινό του, την ιδανική γυναίκα για εκείνον, αλλά και τα social media.
 
Πώς νιώθει άραγε παρότι είναι αρκετές σεζόν πρώτο όνομα; 
«Η δουλειά μου δεν έχει να κάνει με τη μαρκίζα, το ποιος είναι δηλαδή πρώτο όνομα. Αυτό που έχει σημασία είναι να αρέσει το πρόγραμμα και να ανταποκρίνεται ο κόσμος. Αυτό μου αρκεί», δηλώνει ο τραγουδιστής στο 7 Ημέρες TV. 
Η μεγάλη του επιτυχία ονομάζεται «Εννοείται» και ο ίδιος αποκαλύπτει τι… «εννοείται» στη δική του ζωή: «Ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια και η αγάπη προς το συνάνθρωπό μας. Θεωρώ ότι, στις μέρες μας, έχει χαθεί η αξιοπρέπεια και δεν υπάρχει κανένας σεβασμός. Ο κόσμος είναι απομονωμένος και δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου κοινωνική επαφή, παρά μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».
 
Τέλος, όσον αφορά στην προσωπική του ζωή λέει: «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να βγαίνεις και να μιλάς για την προσωπική σου ζωή. Το αν έχω σχέση ή όχι θεωρώ ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν. Χαίρομαι που όσα έχω πετύχει στη μέχρι τώρα πορεία μου, τα πέτυχα μόνο με το να τραγουδάω» και αποκαλύπτει σχετικά τη γυναίκα που θέλει να έχει δίπλα του: «Δίνω γενικότερα μεγάλη σημασία στο χαρακτήρα των ανθρώπων. Μου αρέσει η γυναίκα να έχει θηλυκότητα και αξιοπρέπεια. Να είναι σοβαρή. Σαφώς η εικόνα μετράει στην πρώτη εντύπωση, αλλά εγώ δεν στέκομαι σε αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αξίζουν πολύ περισσότερα από κάποιους άλλους που τυχαίνει να είναι πιο ωραίοι».
 
Πρόσφατα στον γνωστό αγαπημένο τραγουδιστή απονεμήθηκε ο διπλά πλατινένιος του δίσκος για το άλμπουμ του «Εννοείται».