Μιμή Ντενίση: «Δεν πήγα ποτέ να φτιάξω σπίτι στην Μύκονο»

0
5
Μιμή Ντενίση Δεν πήγα ποτέ να φτιάξω σπίτι στην Μύκονο

Η Μιμή Ντενίση εξηγεί πως αν και έβγαλε πολλά χρήματα στην καριέρα της, δεν υπερεκτίμησε ποτέ τις δυνατότητές της και πάντα ξόδευε με μέτρο.

«Είμαι από τους καλλιτέχνες που έχουν βγάλει χρήματα από το θέατρο. Έχω κάνει μεγάλες επιτυχίες και σε πολύ μεγάλους χώρους. Αντίστοιχα έχω λάβει χρήματα από την τηλεόραση που παλιότερα ήταν πολύ μεγαλύτερα τα κασέ. Πάντα όσα λάμβανα τα ξαναέβαζα στην δουλειά γιατί ήθελα να κάνω κάτι καλό. Δεν είμαι από τους καλλιτέχνες που έπαιρναν λεφτά για να αγοράσουν σκάφος. Ούτε έχω βγάλει τόσα πολλά που να μου μείνουν, ούτε στερούμαι. Έχω μια πολύ άνετη ζωή την οποία δημιούργησα εντελώς μόνη μου. Πάντα όμως είχα στο μυαλό μου να μην κάνω πράγματα για τα οποία δεν είμαι ικανή. Για μένα επίσης είναι πρωταρχικό και τώρα να πληρώνω τους συνεργάτες μου και να είμαι εντάξει απέναντι στο κράτος, γιατί είναι το δικό μας κράτος. Δεν βρισκόμαστε στην Γαλλία και δεν μας αφορά τι θα γίνει στην Ελλάδα».

Δεν κάνει χλιδάτη ζωή;

«Αυτή την σαχλή ζωή που έκαναν πολλοί λέγοντας: “Δεν μου αρέσει η Μύκονος αλλά θα κάνω ένα σπίτι 2000 τμ για να φαίνομαι” δεν την έκανα ποτέ. Εγώ έχω το πολύ ωραίο σπίτι μου στο Θεολόγο, σε ένα ήρεμο μέρος κοντά στην Αθήνα. Το σπίτι μου στην Αθήνα επίσης είναι στο κέντρο. Δεν πήγα ποτέ να φτιάξω σπίτι στην Μύκονο, ούτε πήρα βίλα στην Εκάλη. Κάνω πράγματα σύμφωνα με την δική μου προσωπικότητα».

ΠΗΓΗ: Εγώ