Ηλίας Βρεττός: «Η Ευαγγελία λέει αυτά που θέλει να πει»

0
0
Ηλίας Βρεττός Η Ευαγγελία λέει αυτά που θέλει να πει
Τη μια η Ευαγγελία Αραβανή βγαίνει και μέσες άκρες παραδέχεται ότι έχει δεσμό με τον Ηλία Βρεττό, την άλλη βγαίνει ο τραγουδιστής και το παίζει… Κινέζος!

 

Δε θέλει σου λέει να μιλάει για την προσωπική του στιγμή και να βλέπει τη ζωή του κρεμασμένη στα μανταλάκια και γι’ αυτό και τον τελευταίο καιρό νυχτοπερπατάει solo χωρίς την Ευαγγελία στο πλευρό του.
«Δε θέλω να μιλάω για πράγματα που αφορούν την προσωπική μου ζωή», είπε ο Ηλίας Βρεττός και άδειασε τελείως το ταίρι του, λέγοντας ότι η Ευαγγελία έχει άλλη άποψη από αυτόν.
«Η Ευαγγελία έχει δικιά της άποψη, λέει αυτά που αισθάνεται και θέλει να πει, εγώ έχω τη δικιά μου άποψη, ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και λέει αυτό που θέλει να πει», είπε και μάλλον η καλή του θα έγινε έξαλλη.
Και μπορεί κι εκείνος πριν από λίγες μέρες να άφησε να εννοηθεί ότι είναι μαζί, αλλά χθες το βράδυ φαίνεται ότι είχε τις στραβές του και είχε πιει το αμίλητο νερό.
«Όταν βλέπω την προσωπική μου ζωή κρεμασμένη στα περίπτερα ή να σχολιάζεται στις τηλεοπτικές εκπομπές, οπωσδήποτε είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι άβολα», είπε.
Όσο γι’ αυτούς που μπορεί να τρέξουν να πουν ότι στήνει παπαράτσι, ο Ηλίας Βρεττός είπε:
«Δεν έχω στήσει ποτέ κάτι τέτοιο, δε θα το έκανα ποτέ, κι έτσι κι αλλιώς οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι ήμασταν τελείως ανυποψίαστοι».
Και μη νομίζετε ότι αυτό το σίριαλ θα τελειώσει σύντομα. Μπορεί ο κόσμος να το έχει τούμπανο, κι αυτοί κρυφό καμάρι, αλλά ο Ηλίας δεν πρόκειται να μιλήσει για τα προσωπικά του.
«Δε θεωρώ ότι είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή. Αντιλαμβάνομαι όμως ότι όταν είσαι εκτεθειμένος και προβεβλημένος, οπωσδήποτε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να ακούσεις πράγματα για την προσωπική σου ζωή και πιθανόν αν ενδιαφέρουν τον κόσμο πράγματα που έχουν σχέση με την προσωπική σου ζωή», είπε.