Έξαλλοι οι αυτοκινητιστές με τη διαφήμιση: «Δεν είμαστε ούτε έκφυλοι, ούτε νεκρόφιλοι»

1
0
Έξαλλοι οι αυτοκινητιστές με τη διαφήμιση Δεν είμαστε ούτε έκφυλοι ούτε νεκρόφιλοι

Στέλνουν εξώδικο στην εταιρεία και «παρκάρουν» έξω από το ΕΣΡ για να αποσυρθεί!

Μετά το πρώτο χτύπημα με τον γκέι οδηγό νταλικάς στη διαφήμιση γνωστής εταιρείας αεροπορικών ταξιδιών, το δεύτερο με τον…νεκρόφιλο φορτηγατζή! Το πρώτο βίντεο αποσύρθηκε αλλά θέλουν να εξαφανιστεί και το δεύτερο.
Σύμφωνα με το blog pressarismenos, η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος έστειλε εξώδικο στην εταιρεία αλλά και έκαναν καταγγελία στο ΕΣΡ.

Το εξώδικο σύμφωνα με το ιστολόγιο, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο φορτηγατζής, στον οποίο έχει την ατυχία να επιβιβάζεται πάλι μετά από auto stop ο ίδιος άτυχος νεαρός, είναι νεκρόφιλος, αποκαλύπτει μακάβριες εικόνες στο φόντο της καμπίνας, που αυτή τη φορά είναι μαύρο, και με νόημα απειλητικό ανακοινώνει στον έντρομο συνεπιβάτη του ότι θα κάνουν στάση αυτή τη φορά στα Καρπάθια (προφανής συσχετισμός με τον Δράκουλα των Καρπαθίων. Στη συνέχεια, εμφανίζεται ως από μηχανής Θεός η εταιρεία σας για να σώσει το νεαρό από τις ανώμαλες ορέξεις του φορτηγατζή, που αυτή τη φορά δεν είναι απλά έκφυλος και ανώμαλος, αλλά υποψήφιος δολοφόνος. Για άλλη μία φορά κατακλυζόμαστε από την δίκαιη αγανάκτηση και οργή των Ελλήνων αυτοκινητιστών και οδηγών, οι οποίοι διαπομπεύονται ποικιλότροπα από τη διαφημιστική σας καμπάνια για την οποία εύλογα πλέον οι πάντες διερωτώνται εάν αποσκοπεί περισσότερο στην προβολή των υπηρεσιών της εταιρίας σας η στη δυσφήμιση του κλάδου μας», προσθέτει, ενώ σημειώνει ότι «οι διαρροές στον Σαββατιάτικο (6/4/2013) τύπο με τις οποίες η εταιρία δήθεν εκφράζει την λύπη της για ότι συνέβη δεν πείθουν πλέον κανέναν».

newest oldest most voted
Notify of
κκκ
Guest
κκκ

ΩΣ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΜΗΔΕΝ ΧΙΟΥΜΟΡ