Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν θα πω ότι δεν θα έκανα ποτέ πλαστική επέμβαση»

0
6
Ντορέττα Παπαδημητρίου Δεν θα πω ότι δεν θα έκανα ποτέ πλαστική επέμβαση

Η εξομολόγηση της Ντορέττας: Είναι ερωτευμένη με…δύο και τους εκπαιδεύει να είναι κι εκείνοι μαζί της!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στο περιοδικό Wow Now, που διαβάζεται μόνο μέσω Ipad, για τη ζωή της, το Dancing with the stars και τους γιούς της.
Για τους γιούς της είπε: «Τους απόκτησα σε μικρή ηλικία και ουσιαστικά μεγαλώνουμε μαζί . Είμαστε φιλαράκια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπαίνουν όρια ή ότι δεν είμαι αυστηρή εκεί που πρέπει. Όλη αυτή την τρυφερότητα και την αγάπη που νοιώθω, θέλω να την εμφυσήσω και στα παιδιά μου. Θέλω να έχουν ανοιχτή καρδιά. Γι’ αυτό είμαστε πολύ κοντά και εκδηλώνουμε τα συναισθήματά μας με αγκαλιές και λόγια αγάπης. Είμαι ερωτευμένη μαζί τους και τους εκπαιδεύω έτσι ώστε να είναι και εκείνοι μαζί μου».
Ποιος είναι ο ιδανικός κόσμος για την Ντορέττα; «Γεμάτος με γυναίκες που θα στήριζαν και θα υποστήριζαν η μία την άλλη, γυναίκες οι οποίες δεν θα ήταν όλες τέλειες, με φοβερή αυτοπεποίθηση, αλλά θα είχαν τεράστια αποθέματα αγάπης, αγάπης, αγάπης. Οι γυναίκες είμαστε ικανές για πάρα πολλά πράγματα, ούτως ή άλλως.»
Αν την ενοχλούσε κάτι πάνω της, θα το άλλαζε; «Δεν είναι κάτι που το αποκλείω, αλλά δεν με απασχολεί κιόλας αυτή τη στιγμή. Μου αρέσει να βλέπω το χρόνο στο πρόσωπό μου και στο σώμα μου. Αν πάλι κάτι με ενοχλήσει θα δω τότε πώς θα αντιδράσω. Δεν θα πω ότι δεν θα έκανα ποτέ μια αισθητική επέμβαση»

Πηγή: Περιοδικό Wow Now