Έλλη Κοκκίνου: Πήρε την θέση της Δέσποινας Βανδή

0
1
Έλλη Κοκκίνου Πήρε την θέση της Δέσποινας Βανδή
Η Έλλη Κοκκίνου θα βρίσκεται τελικά στο πλευρό του Αντύπα στη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Δέσποινα Βανδή.
 
Η Έλλη που διατηρεί στενή φιλία χρόνων με την Δέσποινα Βανδή, είπε το “ναι” και από την ερχόμενη Παρασκευή, 19 Απριλίου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας της Βανδή με τον Αντύπα, κυκλοφόρησαν πληροφορίες που ήθελαν την Φανή Δρακοπούλου να βρίσκεται επί πίστας με τον τραγουδιστή, κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε.
Το επίσημο δελτίο τύπου της δισκογραφικής εταιρείας Spicy αναφέρει: “O Αντύπας ανεβαίνει Θεσσαλονίκη για πολλές “Ώρες Ώρες” διασκέδασης! Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής θα βρίσκεται από 19/04 στα Άστρα Θεσσαλονίκης μαζί με την εκρηκτική Έλλη Κοκκίνου και τον Θάνο Τζάνη!
Η Έλλη Κοκκίνου συνεργάζεται πρώτη φορά με τον Αντύπα και υπόσχονται με τις επιτυχίες τους να απογειώσουν το κέφι! Τα τραγούδια επιτυχίες με την υπογραφή του Φοίβου θα φτάσουν τον κόσμο στα “Άστρα” !! Όσο “καρδιά από γυαλί” κι αν έχουν!”, αναφέρει το δελτίο τύπου για τη συνεργασία τους.
Αυτή είναι η αφίσα που ανακοινώνει την πρεμιέρα της Έλλης Κοκκίνου στο πλευρό του Αντύπα στη Θεσσαλονίκη.