Πάτρα: Ο 15χρονος Μανώλης έκανε τα πρώτα του… βήματα για την επιστροφή από τη Γερμανία

0
1
Πάτρα Ο 15χρονος Μανώλης έκανε τα πρώτα του… βήματα για την επιστροφή από τη Γερμανία

Εντυπωσιακή είναι η μετεγχειρητική πορεία του 15χρονου Μανώλη από την Πάτρα που συγκίνησε το πανελλήνιο με την περιπέτεια της υγείας του για την αντιμετώπιση της οποίας διακομίστηκε πριν από μια εβδομάδα στο Αννόβερο της Γερμανίας.

Σύμφωνα με τα νέα που φθάνουν στην πόλη από τους γιατρούς, ο μαθητής έχει ήδη αρχίσει να  αποκαθίσταται το πρόβλημα κινητικότητας που αντιμετώπιζε στο πόδι του και έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα βήματα, ενώ η γενική κλινική του εικόνα είναι πολύ καλή.

Η επιστροφή του στην Πάτρα αναμένεται να γίνει νωρίτερα από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Όπως μάλιστα ανέφερε ο νευροχειρούργος και λέκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών  Βασίλης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ήταν παρών στην λεπτή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο 15χρονος, η κατάστασή του είναι τέτοια που ερχόμενος στην πόλη μας πιθανόν να μην χρειαστεί καν νοσηλεία σε νοσοκομείο, αλλά να συνεχίσει την αποθεραπεία και πλήρη αποκατάστασή του σε κάποιο εξωτερικό κέντρο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες  ο Μανώλης θα χρειαστεί να παραμείνει άλλες τουλάχιστον 3 εβδομάδες στη Γερμανία ώστε να κάνει τις απαραίτητες φυσικοθεραπείες.

Οι συμμαθητές του ήδη του ετοιμάζουν μια μεγάλη γιορτή για να τον υποδεχθούν κοντά τους, αφού έκαναν και αυτοί από τη μεριά τους, ό,τι μπορούσαν για να το βοηθήσουν.