«Δεν αντέχω άλλο» έγραψε στο σημείωμα ο αυτόχειρας…

0
4
Δεν αντέχω άλλο έγραψε στο σημείωμα ο αυτόχειρας…

Δραματικό τέλος έδωσε στη ζωή του ένας άνδρας, ο οποίος πήδηξε στο κενό, περίπου στις 13.00 μετά το μεσημέρι, αφού είχε ανέβει στην ταράτσα του πρώτου κτιρίου του ΠΑΓΝΗ.

Πρόκειται για 52χρονο, ο οποίος έπασχε από κατάθλιψη και ήταν εξωτερικός ασθενής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου. Ο άνδρας ανέβηκε στην ταράτσα του κτιρίου και κρεμάστηκε από σχοινί που ήταν δεμένο στο αλεξικέραυνο, ενώ άρχισε να φωνάζει την πρόθεσή του να πέσει. Δύο άτομα, που αντελήφθησαν την παρουσία του εκεί, προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν, ωστόσο δεν κατα κατάφεραν, με αποτέλεσμα ο άνδρας να κάνει το μοιραίο σάλτο και να βρεθεί στο έδαφος από ύψος που υπερβαίνει τα δέκα μέτρα. όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε γράφει: “Δεν αντέχω άλλο. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου. Θέλω το παιδί μου να σπουδάσει. Ελπίζω να με καταλάβετε”.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος αυτόχειρας, δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ενώ οι λόγοι που τον οδήγησαν στην πράξη ήταν καθαρά ψυχολογικοί.