Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες πάνε σύννεφο

4
4
Ελένη Μενεγάκη Οι φωτογραφίες πάνε σύννεφο

Η Ελένη Μενεγάκη το τελευταίο διάστημα που έχει φτιάξει ο καιρός παίρνει τα παιδιά της και περνούν τα Σαββατοκύριακα στην Άνδρο με τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο.

Η παρουσιάστρια χαλαρώνει, φυτεύει τα λαχανικά της και απολαμβάνει τον ήλιο και την όμορφη θέα του νησιού. Από χθες η Ελένη δεν σταματάει να βγάζει φωτογραφίες και να τις «ανεβάζει» στην προσωπική της σελίδα στο twitter. Πριν λίγο έβγαλε μια δίπλα σε έναν κύκνο και έγραψε: «Παράδεισος».

newest oldest most voted
Notify of
-----
Guest
-----

μια χαρα πουλαει την αχλα….

Sς
Guest

το μέρος το κόβω παράδεισο. δεν χώρισε μόνο εξαιτίας του μαθιού. Της γυάλισε το μέρος. Το καλοκαίρι του 2010 πριν χωρίσει που πήγε εκεί το παίνευε διθυραμβικά.

αμόρ
Guest
αμόρ

δεν είναι τα δωμάτια που πληρώνεις τόσο, όσο ο περιβάλλον χώρος που είναι πριβέ και μπορούν να παίξουν άφοβα τα παιδιά χωρίς να έχεις άγχος για τίποτα. Με τα δικά του κολπάκια, ποταμάκια, αγρούς. Πράγματι φαίνεται καταπληκτικό μέρος εντελώς ελλάδα. Η μενέγω δεν είναι χαζή

ουστ καρμιρω
Guest
ουστ καρμιρω

ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ Η ΣΠΑΓΓΟΡΑΜΕΝΗ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΤΣΑΒΡΑΧΑ ΤΖΑΜΠΑ.ΠΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΚΕΙ,ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΠΑΝΙΟ.