Αχαΐα: Βρέθηκε καμμένο βανάκι που ίσως να έχει σχέση με τους δραπέτες των Τρικάλων

0
3
Αχαΐα Βρέθηκε καμμένο βανάκι που ίσως να έχει σχέση με τους δραπέτες των Τρικάλων

Το ενδεχόμενο να βρίσκονταν στην Αχαία πριν από μερικές ημέρες, οι δύο Αλβανοί δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων που εμπλέκονται στην δολοφονία της άτυχης 25χρονης Κατερίνας στην Κόρινθο στις 30 Μαρτίου, εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Σύμφωνα με το PatrasTimes, την περασμένη εβδομάδα εντοπίστηκε καμμένο στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος κοντά του Αλισσού ένα κλεμμένο Ι.Χ. τύπου βαν.

Όπως ανέφεραν μάλιστα μαρτυρίες κατοίκων από την περιοχή, το προηγούμενο βράδυ είχαν δει να περνούν με ιλιγγιώδη ταχύτητα από την περιοχή, δύο βαν (πιθανόν το ένα από αυτά να είναι αυτό το οποίο αποτεφρώθηκε), τα οποία και κίνησαν υποψίες γενικότερα στους κατοίκους.

Όπως αναφέρουν πηγές του PatrasTimes, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο σε αυτά τα δυο βαν να βρίσκονταν οι δύο Αλβανοί μαζί με άλλους συνεργούς τους και οι οποίοι απλά να έκαναν αλλαγή αυτοκινήτου στο συγκεκριμένο σημείο. Στη συνέχεια όπως αναφέρεται έβαλαν φωτιά στο ένα βαν, για να εξαφανίσουν και το παραμικρό ίχνος το οποίο μπορεί και να πρόδιδε τις κινήσεις τους.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. πάντως θεωρουν πως οι Αλβανοί δραπέτες δεν έχουν φύγει από τη χώρα και πως βρίσκονται κρυμμένοι πιθανόν είτε στην Πελοπόννησο είτε σε κάποιο σημείο της Αττικής.

Παράλληλα είναι σίγουροι ότι οι επικίνδυνοι δραπέτες έχουν βγει στο… κυνήγι χρημάτων και θεωρούν πως για αυτό το λόγο και σίγουρα θα κάνουν και πάλι κάποια ληστεία ή κλοπή για να εξασφαλίσουν τόσο αυτοκίνητα που χρειάζεται να αλλάζουν συνεχώς όσο και χρήματα για τα έξοδά τους.