Βάνα Μπάρμπα: «Πίσω από την αστερόσκονη, υπάρχει πολύ προδοσία»

3
0
Βάνα Μπάρμπα Πίσω από την αστερόσκονη υπάρχει πολύ προδοσία

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να γράψει την αυτοβιογραφία της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βάνα Μπάρμπα.

«Η ζωή μου δεν είναι προς πώληση. Είναι αξιότιμη. Είναι οι μνήμες μου και οι μνήμες μου δεν πωλούνται. Θεωρώ αναξιοπρεπές να βγάλω χρήματα από αυτό το βιβλίο παρότι βρίσκομαι σε δεινή οικονομική κατάσταση όπως άλλωστε κι όλοι οι Έλληνες. Μιλάω με τις εκδόσεις Καστανιώτη και Ψυχογιός για την έκδοσή του και εκείνο που τους συστήνω είναι τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου μου να πάνε σε κάποιο ίδρυμα, κάπου που θα πιάσουν τόπο!».

Όσο για το όσα γράφονται για το περιεχόμενό του η Βάνα Μπάρμπα δηλώνει στη Real: «Δεν είναι δυνατόν μονίμως να βγαίνει το κακό στην επιφάνεια. Γιατί εγώ να γράψω ένα βιβλίο για να κάψω κάποιους, να κλείσω σπίτια; Τι με αφορά εμένα αυτό; Εμένα με αφορά να αφήσω μια παρακαταθήκη στο παιδί μου πρώτα, στον εαυτό μου και στα νέα παιδιά που δοκιμάζουν το καλλιτεχνικό χώρο, του life styling, του star system. Έτυχε να κάνω μια ζωή που μοιάζει λίγο με της Σταχτοπούτας. Μου έδωσαν πάρα πολλές φορές το γοβάκι, μου χαριστήκαν πράγματα κι άλλα τα κέρδισα με το σπαθί μου. Θέλω να πω την αλήθεια μου και κάτι που ίσως ο πολύς κόσμος δεν ξέρει, ότι πίσω από όλη αυτή την αστερόσκονη υπάρχει πάρα πολύ προδοσία, πάρα πολλή κούραση και πάρα πολύ ψέμα!»

newest oldest most voted
Notify of
ργηεαξ
Guest
ργηεαξ

την είδα από κοντά πέρσι – χάλι μαύρο

ΓΙΑΝΝΗΣ
Guest
ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΟΣΟ…ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΟΡΝΙΖΑ ΝΑ ΗΤΑΝ,Η ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.

ΓΙΑΝΝΗΣ
Guest
ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ.ΝΑΡΟΣΜΟΥ.