Ελευθερία Ελευθερίου: Παίζει σε… διπλό ταμπλό

1
1
Ελευθερία Ελευθερίου Yπέρλαμπρη καριέρα μετά τη Eurovision
Η Ελευθερία Ελευθερίου αυτήν την περίοδο είναι πολύ busy. Από τη μία εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο με τον Κιάμο και τους Goin’ Through, από την άλλη πρωταγωνιστεί σε κυπριακό σίριαλ μαζί με τον σύντροφό της, Ανδρέα Γεωργίου. 

«Είμαι σε πολύ δημιουργική φάση. Ταξιδεύω συνέχεια στην Κύπρο, γιατί εκτελώ και χρέη ηθοποιού εκεί. Κάνω κάτι άλλο αυτήν τη στιγμή, συνδυάζοντας και βραδινή δουλειά, είμαι στο Club 22 με τον Πάνο Κιάμο και τους Goin’ Through, και το πρωί κάνω γυρίσματα… Μου είχαν κάνει πρόταση και πιο παλιά για συμμετοχές στην τηλεόραση. Και ενώ σε αυτήν τη σειρά μού είπαν να κάνω ένα guest, η σεναριογράφος μού έγραψε μεγάλο ρόλο και είναι κάτι το οποίο συνεχίζω να κάνω». 

Όσον αφορά στη Eurovision είπε:
 

«Εύχομαι πολύ καλή επιτυχία στον Αγάθωνα. Πιστεύω ότι θα πάει καλά το τραγούδι, γιατί στην Eurovision τίποτε δεν είναι δεδομένο, είναι απρόβλεπτη. Εγώ, έτσι όπως το έζησα και αν μου δινόταν η ευκαιρία να την ξαναζήσω, θα πήγαινα, θα το διασκέδαζα, όπως κάνουν και οι άλλες χώρες του κόσμου, που το βλέπουν σαν μουσικό event, σαν μια μουσική παράσταση, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα». 

newest oldest most voted
Notify of
μάγισσα
Guest
μάγισσα

Ομορφη πολύ.