Άγγελος Διονυσίου:

4
23
 Άγγελος Διονυσίου Είχαμε την ίδια γκόμενα με τον πατέρα μου

Συνέντευξη στο ΛΟΙΠΟΝ έδωσε ο Άγγελος Διονυσίου. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην οικογένειααλλά και την μητέρα του, την οποία χαρακτηρίζει «στυλοβάτη». Η δημοσιογράφος ρώτησε τον τραγουδιστή εάν πρόσεχε στη ζωή του να μη δίνει δικαιώματα στον πατέρα του.

«Στην προσωπική μου ζωή όχι. Μάλιστα, έτυχε να έχουμε και την ίδια γκόμενα κάποια στιγμή με τον πατέρα μου. Όχι συγχρόνως, την ίδια εποχή, έτυχε να περάσει από τον Στράτο και μετά ήρθε σε μένα. Υπήρξαμε αυτό που λέμε «γυναικάδες». Ο Στράτος ειδικά, ναι. Κι εγώ… δόξα τω Θεώ, περάσαμε καλά», λέει ο Άγγελος Διονυσίου.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση που έχει με τα τρία του παιδιά. «Τα δύο πρώτα είναι από τον πρώτο μου γάμο και το τρίτο από τον τρίτο μου γάμο. Η μικρή, η Ηλέκτρα είναι 6,5 χρονών. Η μεγάλη μου κόρη, η Γεωργία είναι 32 και ο Στράτος 30. Τα μεγάλα είναι ανεξάρτητα, δουλεύουν. Τώρα μένουμε κοντά. Έρχεται η μεγάλη μου και κρατάει τη μικρή το βράδυ. Έχουμε μεγάλες αγάπες. Έχουν καλή σχέση όλα, και με τον αδερφό τους, παρά τη διαφορά ηλικίας».

newest oldest most voted
Notify of
Λίνα
Guest
Λίνα

Άλλη μία απόδειξη ότι η αγωγή και η φινέτσα μαθαίνεται στο σπίτι μας…

...
Guest
...

Το λέει κιόλας…….

XIXI
Guest
XIXI

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΟΤΙ ΠΗΔΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ.

σσ
Guest
σσ

Πολύ τιμητικό για τη μητέρα του. Ε, καλά όλη η Ελλάδα το ήξερε για τον μακαρίτη, αλλά να βγαίνει τώρα να τα λέει και ο γιος…τι να πω;