Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι μόνη μου από τον Οκτώβρη και το απολαμβάνω»

0
3
Κατερίνα Καινούργιου Είμαι μόνη μου από τον Οκτώβρη και το απολαμβάνω

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό Mou», το μεσημέρι της Τετάρτης, και μίλησε μεταξύ άλλων για το στιλ της, τους φίλους της, αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει τη δική της οικογένεια.

 
«Έχω αλλάξει λίγο τελευταία, όσο μεγαλώνω έχω αλλάξει το βάψιμο. Πολλές φορές μου λένε ότι είναι υπερβολικό ή σχολιάζουν τα μαλλιά μου. Δεν μου λένε τόσο για το ντύσιμο, γιατί αν με δεις έξω ντύνομαι casual με τζιν και μπλουζάκια. Πάντως για το μακιγιάζ, όσο μεγαλώνω, προσπαθώ και το μειώνω, γιατί καταλαβαίνω πως το έντονο και βαρύ μακιγιάζ μεγαλώνει τη γυναίκα. Ίσως είναι από μια ανασφάλεια… Έχω κάνει, πάντως, υπερβολικά μακιγιάζ με τα οποία διαφωνώ κάθετα», δήλωσε η ξανθιά παρουσιάστρια με το μακρύ φόρεμα που τόνιζε το στήθος και προκάλεσε τις επευφημίες του αντρικού κοινού του πλατό.
  
Ρωτώντας την ο Γιώργος Λιάγκας ποιόν άντρα θεωρεί όμορφο, θυμήθηκαν προηγούμενη αναφορά της στο Νίκο Βέρτη και τότε η Κατερίνα είπε: «Ο Νίκος Βέρτης είναι πολύ όμορφος. Μου αρέσει, είναι μεγάλη μου αδυναμία. Κάνουμε και παρέα, τον εκτιμώ και πάω συχνά και τον ακούω. Δεν υπάρχει φλερτ. Πολλές φορές πια το λέμε και μεταξύ σοβαρού και αστείου στην εκπομπή. Δεν πάει να πει πως με όποιον σου αρέσει θα κάνεις και κάτι», ενώ προσέθεσε στους ωραίους και το Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Ωραίο θεωρώ και τον Δημήτρη. Το έχω πει ξανά, μου αρέσει. Έχει προσωπικότητα ο Δημήτρης. Αλλά τον βλέπω φιλικά».
 
Η κουβέντα δε θα μπορούσε να μην έρθει και στην προσωπική ζωή της παρουσιάστριας: «Είμαι μόνη μου από τον Οκτώβρη. Μου αρέσει πάρα πολύ και το απολαμβάνω. Ίσως γιατί έχω αρκετούς φίλους άντρες και καλούς φίλους. Όταν μια γυναίκα και ένας άντρας είναι φίλοι, δεν υπάρχει το ερωτικό. Είναι αυτό και τέρμα. Είναι ανάλογα και τι δικαιώματα δίνεις κάθε φορά. Φαίνεται ποιον βλέπω ερωτικά και ποιον φιλικά. Δεν μου την έχει πέσει κανένας άντρας που θεωρώ φίλο μου».
 
Ωστόσο, δε δίστασε να παραδεχτεί πως θεωρεί σκοπό ζωής το να βρει έναν άνθρωπο και να δημιουργήσει οικογένεια: «Θεωρώ πως αυτός είναι και σκοπός ζωής για μια γυναίκα. Για άλλες είναι η καριέρα τους και τίποτα άλλο, ενώ για εμένα είναι σκοπός να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια, να βρω τον άνθρωπο μου και να κάνω παιδιά», αλλά ξεκαθάρισε ότι δε θεωρεί ότι η ίδια είναι ακόμα έτοιμη για κάτι τέτοιο: «Θεωρώ ότι δεν είμαι ώριμη ακόμη να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Πρέπει να είσαι ώριμος, ανεξάρτητος – και οικονομικά… Δεν νομίζω ότι είναι τόσο θέμα ηλικίας, όσο να είσαι έτοιμος και να έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο».