Σοκάρει η φωτογραφία του μοντέλου στην πασαρέλα. Κακή διατροφή και έλλειψη άσκησης, η αιτία του κακού!

2
0
Κι αυτή πως βγήκε με τέτοιο χάλι να κάνει πασαρέλα

Ότι κανείς δεν είναι τέλειος το γνωρίζουμε. Ότι ακόμα και τα ομορφότερα μοντέλα έχουν κι αυτά τα ελαττώματά τους, επίσης το γνωρίζουμε αλλά αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία είναι κάτι παραπάνω από σοκαριστικό και ανεπίτρεπτο τουλάχιστον για ένα μοντέλο πασαρέλας.

Η φωτογραφία είναι από πρόσφατη επίδειξη μόδας στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο και όπως βλέπεις το μοντέλο εκτός από πολύ αδύνατο, είναι τόσο αγύμναστο που περπατώντας ο γλουτός του …χάνει εντελώς το σχήμα του, ενώ είναι γεμάτος κυτταρίτιδα!

/
Σε ρεπορτάζ της η Daily Mail, αναφέρει ότι τα πολύ αδύνατα μοντέλα που δεν τρέφονται σωστά και κυρίως δεν γυμνάζονται μπορούν να εμφανίσουν αυτά τα προβλήματα. Πρόσφατα σόκαρε τους πάντες η αποκάλυψη της πρώην συντάκριας της Vogue Αυστραλίας  ότι πολλά μοντέλα τρέφονται με χαρτομάντηλα για να μείνουν αδύνατα. Η ίδια έχει δηλώσει επίσης ότι για τις ανάγκες της δουλειάς έμεινε τρεις μέρες με ένα μοντέλο σε φωτογράφιση και δεν την είδε ότι μία φορά μέσα σε αυτές τις τρεις μέρες να τρώει ένα γεύμα!

newest oldest most voted
Notify of
123
Guest
123

ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ AYTHN ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ FAKE
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΔΙ, ΕΚΕΙ Η ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΡΩΝΕ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΧΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ.

savvas
Guest
savvas

kala mono sto ena podi?plaka mas kanoun?