Φρίκη: Βίαζε 5χρονο κορίτσι επί μία εβδομάδα

0
2
Φρίκη Βίαζε 5χρονο κορίτσι επί μία εβδομάδα

Η αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο για τον βιασμό και την απαγωγή ενός 5χρονου κοριτσιού στο Νέο Δελχί, ανακοίνωσαν σήμερα οι διωκτικές αρχές.

Ένας 25χρονος άνδρας συνελήφθη αργά την Παρασκευή στο ανατολικό κρατίδιο του Μπιχάρ, επεσήμανε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Νέου Δελχί Ρατζάν Μπαγκάτ. Ο νεαρός, που είναι γείτονας της οικογένειας του κοριτσιού, κατηγορείται για επίθεση, απαγωγή και βιασμό της μικρής .

Το κορίτσι, που αγνοείτο από την περασμένη Δευτέρα, βρέθηκε τελικά βαριά τραυματισμένο την Πέμπτη σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο του σπιτιού του γείτονα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μικρή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο.

Παρά το γεγονός ότι η Παρασκευή ήταν ημέρα αργίας, εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο δημοτικό νοσοκομείο Σουάμι Νταγιανάντ όπου νοσηλεύεται το 5χρονο κορίτσι σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως δήλωσε ο ιατρός Μπ. Ν. Μπανσάλ, η 5χρονη έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ «οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες για αυτήν».

Το κορίτσι, οι γονείς του οποίου είναι εργάτες και ζουν σε μια παραγκούπολη στα περίχωρα της ινδικής πρωτεύουσας, εξαφανίστηκε στις 15 Απριλίου, όπως δήλωσε η επικεφαλής της οργάνωσης που οργάνωσε τη συγκέντρωση της Παρασκευής.

Οι γονείς της κατήγγειλαν την εξαφάνιση στην Αστυνομία, και την Πέμπτη αστυνομικοί την βρήκαν ημιλιπόθυμη και γεμάτη με μώλωπες στο σπίτι ενός γείτονα. Ο ύποπτος, ο οποίος διέφυγε, φέρεται ότι κρατούσε την 5χρονη επί τρεις ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων την βίαζε και την βασάνιζε.

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Μανμοάν Σινγκ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του δήλωσε ιδιαίτερα ταραγμένος από το νέο αυτό επεισόδιο βίας σε βάρος παιδιών και γυναικών.