Κατερίνα Στανίση: «Εγώ κοιμάμαι όρθια και η τύχη μου δουλεύει»

0
8
Κατερίνα Στανίση Εγώ κοιμάμαι όρθια και η τύχη μου δουλεύει

Η Κατερίνα Στανίση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μίλα» το μεσημέρι της Τετάρτης και αναφέρθηκε στα σχόλια που έχουν ακουστεί για τη διαφήμιση γνωστού καταστήματος παιχνιδιών στην οποία πρωταγωνιστεί.
 
«Εγώ κοιμάμαι όρθια και η τύχη μου δουλεύει. Όπου βρεθώ και όπου σταθώ με ρωτάνε αν είμαι εγώ η νονά με το κόκκινο φουστάνι της διαφήμισης. Η αγάπη που παίρνω είναι κάτι μοναδικό. Όταν μου έγινε η πρόταση αυτή, με ρώτησαν να θέλω να είμαι η νονά, και το δέχτηκα αμέσως, γιατί μου άρεσε πολύ», δήλωσε η τραγουδίστρια.
 
Και συνέχισε λέγοντας: «Έπειτα, Τατιάνα μου, εγώ δεν είμαι η νονά του Πάσχα, αλλά η νονά όλου του χρόνου. Θα σου πω κάποια πράγματα, που καλό είναι να μη λέγονται, αλλά αφού το έφερε η συζήτηση… Όσο θα ζω, όπου μπορώ να βοηθήσω, θα το κάνω. Χρήματα θα είναι; Που αυτόν τον καιρό δεν μας περισσεύουν βέβαια… Από αυτά που μπορώ… Τρόφιμα θα είναι σε ιδρύματα; Να τραγουδήσω για τον στρατό; Τα κάνω αυτά και είναι κάτι που μου πηγαίνει».
 
Το μήνυμά της στους επικριτές της είναι: «Δεν έχω ακούσει και τόσο αρνητικά πράγματα, αλλά ποιος τολμάει να μου τα πει εμένα; Το χαίρομαι τόσο πολύ και δεν με ενδιαφέρει. Η Ελλάδα πώς είναι βρε παιδιά; Δεν είναι η Ελλάδα αυτή; Ο καθένας ό,τι θέλει λέει. Η Ελλάδα δεν είναι το Ντουμπάι. Εγώ μεγάλωσα σε λαϊκογειτονιά, με το Πάσχα στην αυλή. Το σπιτάκι το εξοχικό, λιακάδα, ο άνθρωπος με το φανελάκι που ψήνει το αρνί… Η νονά έτυχε να είναι η Στανίση και πάει με την τουαλέτα. Τι έπρεπε να κάνω; Να πάω με την ποδιά για να δείξω πόσο απλή είμαι;»