Όλη η αγωγή Χαριτάτου:

0
2
Όλη η αγωγή Χαριτάτου Δηλαδή της ρίχναμε αλάτι αντί για ζάχαρη στο φαγητό Την κλειδώναμε στο καμαρίνι λέγαμε στους καμεραμέν να την βγάλουν χοντρή

Τι είδους καψόνια μπορείς να κάνεις σε
μια μαγείρισσα;

Να της κρύψεις τα υλικά; να
αλλάξεις τη συνταγή; Να βγάλεις από το φούρνο το φαγητό καμένο; Πως δηλαδή την «πρήζαμε», σε σημείο να
πάθει αυτοάνοσο νόσημα και μεγάλο ψυχολογικό σοκ
; Της δίναμε αλάτι αντί για
ζάχαρη; Την κλειδώναμε στο καμαρίνι; Είχαμε πει στους κάμεραμεν να την δείχνουν
άσκημη και χοντρή στο γυαλί; υποχρεούτο να τηρεί ωράριο; Όχι. Η μόνη «δέσμευση»
που είχε ήταν να βρίσκεται για το τέταρτο της μαγειρικής μεταξύ 10 με 1 στο
στούντιο «Κάπα» κι εκείνη διάλεγε μαζί με τον Στέλιο Αντωνιάδη τη χρονική στιγμή που θα παρουσιάσει τη συνταγή
της. Εμφανιζόμουν εγώ ή ο Γιώργος ως
βοηθοί της, τσαλακώνοντας τη δημοσιογραφική μας εικόνα, προκειμένου να νιώθει
ότι τη στηρίζουμε, γιατί  

Πότε λοιπόν της κάναμε «στρατιωτικά καψόνια, την
πρήξαμε και τη βασανίσαμε» ; Και για ποιο λόγο;

πετυχημένη επαγγελματία στο χώρο της εστίασης, που φημίζεται για την
αυστηρότητα της και την πειθαρχία του προσωπικού της, που διαχειρίζεται τις
επιχειρηματικές της δραστηριότητες σε Ελλάδα και εξωτερικό, που διατηρεί
δυνατές σχέσεις με πρόσωπα της δημοσιογραφίας και του κοσμικού ρεπορτάζ,
υπέρμαχο της σκληρής δουλειάς και του καλού αποτελέσματος.

«θα πρέπει να είσαι πιο σκληρός με τους συνεργάτες
σου γιατί άμα τεμπελιάζουν, δουλειά δεν θα γίνει».