ΣΟΚ:Σε κώμα η αθλήτρια στίβου Μαριάννα Ζαχαριάδη

0
4
ΣΟΚ Σε κώμα η αθλήτρια στίβου Μαριάννα Ζαχαριάδη

ίναι καρκίνος του λεμφατικού ιστού, «χτύπησε» την 23χρονη πριν από δύο χρόνια, αλλάζοντας τη ζωή της.

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες, αθλητές από την Κύπρο και την Ελλάδα πήραν μέρος σε βίντεο για την στήριξή της, ενώ έχουν ανοιχτεί οι εξής λογαριασμοί: 591-01-401171-01 στην Ελληνική Τράπεζα Και 4001477-5 στη ΣΠΕ Γεροσκήπου.

MARIANNA_ZAXARIADI_2_640x.JPG

Η Μαριάννα Ζαχαριάδη έχει  σπουδαίες επιτυχίες στην καριέρα της, παρά το νεαρό της ηλικίας της. Τον Οκτώβριο του 2010 η αθλήτρια του επί κοντώ πέτυχε στο Νέο Δελχί της Ινδίας στο πλαίσιο των Κοινοπολιτειακών Αγώνων μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κυπριακού αθλητισμού. Ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα στην Πεσκάρα της Ιταλίας κατά τη διάρκεια των Μεσογειακών αγώνων, είχε βάλει το αργυρό μετάλλιο στη συλλογή της με νέο παγκύπριο ρεκόρ 4,45 μ., πετυχαίνοντας μάλιστα μια από τις καλύτερες επιδόσεις νεανίδων στην Ευρώπη!

Το παράδοξο είναι πως το 2010 στους αγώνες στο Νέο Δελχί, η 20χρονη τότε πρωταθλήτρια είχε ακριβώς την ίδια επίδοση με την αθλήτρια που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, την Άλανα Μπόιντ. Επειδή καμία από τις δύο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 4,55 μ., οι θέσεις κρίθηκαν στις προσπάθειες κι έτσι το χρυσό πήγε στην Αυστραλέζα. Η Μαριάννα είχε δηλώσει τότε:  «Δεν ξέρω αν θα πρέπει να χαίρομαι ή να λυπάμαι», ενώ παράλληλα όλοι διαβεβαίωναν το λαμπρό μέλλον της Μαριάννας στον αθλητισμό.
 
ass.jpg