Μάριος Αθανασίου: «Είμαι ερωτευμένος! Θα ήθελα να κάνω 2ο παιδί»

2
39
Μάριος Αθανασίου Είμαι ερωτευμένος Θα ήθελα να κάνω 2ο παιδί

Ερωτευμένος δηλώνει ο Μάριος Αθανασίου ο οποίος μάλιστα δεν διστάζει να αποκαλύψει πως θα ήθελε να κάνει και δεύτερο παιδί. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «Θα το σκεφτόμουν να κάνω κι άλλο αν και έχω μεγαλώσει.

Πάντα το άγχος μου ήταν να μην έχω μεγάλη διαφορά ηλικίας από το παιδί μου. Αλλά μπορεί και να το πάθω.

Με το Αλέξανδρο που έχω 30 χρόνια διαφορά θεωρώ ότι είμαι οριακά. Ξέρω τα παιχνίδια του, παίζουμε μαζί Playstation, αλλά σε 10 χρόνια ίσως να μην μπορώ να τον ακολουθήσω. Και αναφέρομαι κυρίως στην εφηβεία όπου οι γονείς πρέπει να είμαστε alert.»

O ηθοποιός στην συνέχεια επιβεβαίωσε πως ο Πάνος Μουζουράκης ο νύν της πρώην του Μαρίας Σολωμού, του πρότεινε να παίξει σε θεατρικό. «Ναι, ο Πάνος μου το πρότεινε και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Που είναι το περίεργο; Με την Μαρία έχουμε χωρίσει επτά χρόνια και δεν υπάρχουν μεταξύ μας άλυτα θέματα. Όταν είσαι νορμάλ άνθρωπος, τι να σε νοιάζει ποιος είναι ο φίλος της πρώην σου;  Άλλωστε ο Πάνος δεν είναι ο γκόμενος που γνώρισε πριν μια βδομάδα και βλέπονται στα κρυφά. Έχουν σχέση. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί του ούτε και να διεκδικήσω από αυτόν!

Άσχετα με το θεατρικό που εσείς μπορεί να το μάθατε τώρα, εγώ μπορεί να πίνω και καφέ μαζί του! Ο κόσμος μπορεί να σκέφτεται ότι θέλει –τα ίδια αντιμετώπιζα και το 2008 επειδή δεν παντρευόμουν την Μαρία-. Με ρωτούσαν όλοι: “Γιατί δεν παντρεύεσαι;” Τι να παντρευτώ; Ποια η διαφορά; Κοινωνικά ό,τι κι αν κάνεις θα το σχολιάσουν».

Όσο για το χωρισμό του με την Μαρία Σολωμού; «Στην αρχή ενός χωρισμού περνάς πάντα δύσκολα. Δε μπορείς να χωρίσεις και να είσαι με τα βιολιά»

Πηγή: People Πρώτου Θέματος

newest oldest most voted
Notify of
*
Guest
*

βασικά δεν αναφέρει καθόλου μέσα στο κείμενο ούτε οτι είναι ερωτευμένος ούτε οτι σκοπεύει να κάνει παιδί. Και αυτό για την διαφορά ηλικίας που λέει με το παιδί του, απ’ο,τι καταλαβαίνω για το παιδί που ήδη έχει το λέει..

μυαλα
Guest
μυαλα

Ανεγκεφαλοι που παρασυρεται και αλλους ηλιθιους,καθε φορα που εισαι ερωτευμενος δεν κανεις και παιδι ,,το πολυ-πολυ κανενα μπουκετο λουλουδια δωρο κανεις