Πασχάλης Τερζής: Είμαι καλά και επιστρέφω

3
7
Πασχάλης Τερζής Είμαι καλά και επιστρέφω

Πάνε τέσσερα χρόνια από τότε που ο Πασχάλης Τερζής ανακοίνωσε την απόφασή του να εγκαταλείψει τις μεγάλες πίστες, με τη σημείωση ότι δεν έχει κάτι να προσφέρει στον χώρο. Ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του έδειξε, άφησε παραπονεμένο το φεγγάρι και αποσύρθηκε στο κτήμα του στην Αγία Παρασκευή, έξω από τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να καλλιεργήσει τη δική του γη.

Κανείς δεν ήθελε τότε να το πιστέψει. «Περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου. Αφήνω πίσω μου πράγματα που αγαπώ, όμως αρχίζω πλέον και αγαπάω και προσέχω τον εαυτό μου», είχε δηλώσει όταν πήρε την απόφαση να γυρίσει την πλάτη στις φωτεινές μαρκίζες των μαγαζιών της λεωφόρου Ποσειδώνος.

«Κατάφερα λοιπόν, να βάλω κάποια πράγματα στην άκρη και να κοιτάξω τον Πασχάλη. Εγώ ποτέ δεν ήθελα να φτάσω στην κορυφή-όχι γιατί δεν είμαι φιλόδοξος, αλλά γιατί φοβόμουν τον γκρεμό. Έτσι πήρα την απόφαση να σταματήσω να δουλεύω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σνομπάρω τους χώρους που πρωτοεμφανίστηκα και τώρα είμαι κάποιος. Είμαι ο ίδιος ο Πασχάλης. Μερικά πράγματα έρχονται από μόνα τους. Γιατί όταν νιώθεις ότι δεν έχεις να δώσει τίποτε άλλο, δεν είναι δίκαιο να βγαίνεις μόνο για το χειροκρότημα ή για τα φράγκα. Εννοώ ότι κουράστηκα μετά από 38 χρόνια συνεχούς παρουσίας και ξενυχτιού» δηλώνει στην εφημερίδα Real life.

Ο κόσμος ήταν αυτός που τον ντοπάριζε και τον «μεθούσε» ψυχολογικά κάθε φορά πριν βγει να τραγουδήσει, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος. Φαίνεται λοιπόν πως το ντόπινγκ που δέχθηκε το διάστημα της αποχής του ήταν τόσο δυνατό που συνέβαλε στο να αναθεωρήσει την απόφασή του.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής αποκαλύπτει πως επιστρέφει στις πίστες και κάνει μια «αφιέρωση καρδιάς» σε αυτούς που περπατούν στον κόσμο μονάχοι, όπως τιτλοφορείται το ομώνυμο τραγούδι του.

newest oldest most voted
Notify of
Μαίρη
Guest
Μαίρη

Κάτσε ρε φίλε να ξεκουραστείς κι ας δουλέψουν άλλοι νεότεροι που έχουν ανάγκη και να προσφέρουν και να καταξιωθούν στο χώρο.Εκανες τις επιτυχίες σου πήρες τα χειροκροτήματά σου τί άλλο θέλεις? Μήπως έχεις δάνεια και συ που πρέπει να ξεχρεώσεις γιατί όλοι για κρίση μιλάτε.Αναγκάζεστε και πουλάτε το πανάκριβο αυτοκίνητο , το πανάκριβο σπίτι σας για να μπορέσετε να τη βγάλετε.Τί να πούμε οι μεροκαματιάρηδες ? Νισάφι πια.

Κ
Guest
Κ

ΤΖΑΜΠΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ,ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ

me
Guest
me

κάτσε εκεί που είσαι δεν μας χρειάζεσαι άλλο@@@