Κάθριν Ζέτα Τζόουνς:

0
1
Κάθριν Ζέτα Τζόουνς Στο νοσοκομείο

Με προσωπική της πρωτοβουλία, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς εισήλθε τη Δευτέρα, σε κέντρο θεραπείας μανιοκαταθλιπτικών διαταραχών. Αυτό έγινε γνωστό σήμερα από την εκπρόσωπό της.

«Η Κάθριν μπήκε με δική της πρωτοβουλία, σε μια μονάδα φροντίδας υγείας», ανέφερε η Σάρα Φέλερ σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εστάλη προς το Γαλλικό Πρακτορείο και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

«Η Κάθριν είχε πει στο παρελθόν ότι είναι αποφασισμένη να κάνει τακτικές θεραπείες για να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση της υγείας της», συμπλήρωσε στο ηλεκτρονικό της μήνυμα, η εκπρόσωπος της ηθοποιού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ, που ειδικεύεται σε θέματα διασημοτήτων, η θεραπεία της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, αναμένεται να διαρκέσει 30 ημέρες. Η διπολική διαταραχή, ή μανιοκαταθλιπτική ψύχωση είναι μια διαταραχή της διάθεσης που χαρακτηρίζεται από εναλλασσόμενα επεισόδια ευφορίας και κατάθλιψης.

Η 43χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ήδη από το 2011 ότι πάσχει από αυτό και έχει υποβληθεί σε θεραπεία σε ειδικά ιδρύματα κα άλλες φορές.

Η Τζόουνς κάτοχος βραβείου Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου, έχει πρωταγωνιστήσει σε γνωστές κινηματογραφικές επιτυχίες όπως το «Traffic», η «Συμμορία των Δώδεκα» και η «Μάσκα του Ζορό»