Αρναούτογλου – Κόκλα: Τι έδειξε το υπερηχογράφημα;

0
1
Αρναούτογλου  Κόκλα Τι έδειξε το υπερηχογράφημα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καθώς τόσο τα προσωπικά του όσο και τα επαγγελματικά του πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες ο παρουσιαστής και η αγαπημένη του, Κατερίνα, που μπήκε στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, επισκέφτηκαν μαιευτική κλινική των βορείων προαστίων και το υπερηχογράφημα έδειξε ότι μάλλον περιμένουν αγόρι, αν και ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για να γνωρίζουν το φύλο.

Μπορεί ο Γρηγόρης να έχει δώσει αυτήν την περίοδο προτεραιότητα στην προσωπική του ζωή, αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα τα επαγγελματικά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ant1. Καθόλου τυχαία δεν ήταν η πρόσφατη δήλωσή του πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο πρωινό… Μάλιστα, η επάνοδός του στην πρωινή ζώνη προβλέπεται άμεση.

Από πέρσι ο Γρηγόρης είχε δεχθεί πρόταση να αναλάβει την πρωινή ζώνη του σταθμού, ωστόσο οι συζητήσεις δεν προχώρησαν, καθώς ο παρουσιαστής αποφάσισε να παραμείνει για μια ακόμη χρονιά στο Mega, κάνοντας τον «Ομορφο κόσμο».

Πλέον οι συνθήκες για την επιστροφή του στην πρωινή ψυχαγωγία δείχνουν να έχουν ωριμάσει. Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα λένε πως του έχουν προτείνει συγκεκριμένο concept τρίωρης πρωινής εκπομπής που θα ακολουθεί .