«Δε σκότωσα εγώ την αστρολόγο, υπήρχε κι άλλος στο αυτοκίνητο» δηλώνει ο εραστής της

0
4
Δε σκότωσα εγώ την αστρολόγο υπήρχε κι άλλος στο αυτοκίνητο δηλώνει ο εραστής της

Σε θρίλερ εξελίσσεται το έγκλημα πάθους που έγινε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Ασκληπιού στην Κηφισιά, καθώς ο 43χρονος άνδρας ο οποίος φέρεται να σκότωσε την 55χρονη σύντροφό του και αστρολόγο Νατάσα Λιβάνη υποστηρίζει πως δεν είναι εκείνος που πάτησε την άτυχη γυναίκα με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δελτίου ειδήσεων του Alpha, ο 43χρονος κατονομάζει κάποιον άλλον ως δράστη και υποστηρίζει πως εκείνον πρέπει να ψάξουν οι αστυνομικοί. Παραδέχεται παραόλα αυτά ότι τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης βρισκόταν μαζί με την αστρολόγο και ότι η άτυχη γυναίκα τον πήγε στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Όμως αυτό που είπε στους αστυνομικούς είναι ότι υπήρχε και ένας ακόμη άνδρας στο αυτοκίνητο, φίλος της Νατάσας Λιβάνη, τον οποίο μάλιστα η αστρολόγος κατά περιόδους φιλοξενούσε και σπίτι της. Από εκεί και πέρα, ο φερόμενος ως δράστης δηλώνει ότι δε θυμάται το παραμικρό.

Εν τω μεταξύ, οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν και το δεύτερο πρόσωπο, ενώ ο 43χρονος θα εξεταστεί όπως λένε οι πληροφορίες και από ιατροδικαστή.