Πηνελόπη Πλάκα:

1
6
Πηνελόπη Πλάκα Δεν είμαι σε σχέση και δεν ξέρω αν είμαι ερωτευμένη

Καλεσμένη ήταν το μεσημέρι της Τρίτης στο «Πρωινό mou» η Πηνελόπη Πλάκα. Η ηθοποιός μίλησε με τους παρουσιαστές της εκπομπής για πολλά και φυσικά δε θα μπορούσαν να μην αναφερθούν και στα αισθηματικά της.

Και μπορεί το όνομα του Παναγιώτη Μπουγιούρη να μην ακούστηκε, αλλά ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά προσπαθούσαν με πλάγιο τρόπο να καταλάβουν αν οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί ή όχι. «Νομίζω ότι οι σχέσεις, όχι μόνο οι ερωτικές, αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Θέλει πολλή δουλειά για να παγιωθεί κάτι και να είναι σίγουρο. Αυτό που καταλαβαίνω σιγά, σιγά είναι ότι μάλλον θα πρέπει να μη μιλάς τόσο πολύ για τα προσωπικά σου γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει», είπε η Πηνελόπη.

Παραδέχθηκε ακόμα ότι είναι αρκετά κυκλοθυμική, οπότε τα πράγματα στη ζωή της αλλάζουν πολύ γρήγορα. «Είμαι πολύ κυκλοθυμική και τη μία λέω έτσι και την άλλη, αλλιώς. Αυτό το διάστημα δεν είμαι ερωτευμένη, είμαι πολύ καλά και δεν είμαι με κανέναν άνθρωπο», είπε και συνέχισε: «Δεν είμαι σε σχέση και δεν ξέρω αν είμαι ερωτευμένη».

 
newest oldest most voted
Notify of
ΛΛ
Guest
ΛΛ

και καλα κρασια. Εχετε συμφωνησει να λετε οτι δεν εισθε μαζι. Αλλα έτσι ή αλλοιως… ουτε καν…