Κωνσταντίνος Καζάκος: Ποιος ήταν ο λόγος που αποδέχτηκε την πρόταση του Ant1;

2
4
Κωνσταντίνος Καζάκος Ποιος ήταν ο λόγος που αποδέχτηκε την πρόταση του Ant1

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος απολαμβάνει τη συμμετοχή του στο «Your face sounds familiar» κι εξηγεί τους λόγους που δέχτηκε να συμμετάσχει.

«Το γεγονός ότι ο νικητής δίνει τα χρήματα από την ψηφοφορία σε ένα ίδρυμα της επιλογής του, ήταν ένας ακόμη λόγος που δέχτηκα», λέει ο ηθοποιός και μουσικό στον Τηλεθεατή και συνεχίζει: «Εγώ είμαι πρόεδρος του Ιδρύματος «Τζένη Καρέζη», οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία να μπορέσω να προσφέρω κάποια χρήματα», λέει ενώ υπογραμμίζει πως το γεγονός ότι είναι μουσικός δεν είναι ατού. « Μουσικός είμαι, ένας κιθαρίστας που τραγουδάει, δεν έχω εκπαιδευτεί απλά έχω καλό αυτί και με σώζει. Στο σόου καλούμαι να τραγουδήσω κομμάτια που δεν θα ερμήνευα σε καμία περίπτωση. Έτσι κι αλλιώς όμως δεν κρίνεσαι από τη φωνή αλλά από όλο το σύνολο που θα παρουσιάσεις».

newest oldest most voted
Notify of
Ελίνα
Guest
Ελίνα

Είναι πολύ καλό παιδί. Ευγενέστατος και κύριος. Και πολύ γλυκός μπαμπάς (τον έχω συναντήσει αρκετές φορές παλαιότερα σε παιδικά πάρτυ, γιατί η κόρη του η Τζένη και η κόρη μου ήταν συμμαθήτριες στο δημοτικό). Αλλά βρε παιδί μου, δεν το’χει με την υποκριτική… Ειδικά στο σώου είναι (κατά τη γνώμη μου) μακράν ο πιο αδύναμος.

δδφ
Guest
δδφ

AYTOS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ,ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙ ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ@@@