Αντώνης Βαρδής: Επέστρεψε από τη Γερμανία

0
2
Αντώνης Βαρδής Επέστρεψε από τη Γερμανία

​Ένα συγκινητικό μήνυμα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αντώνης Βαρδής.

Ο γνωστός τραγουδιστής επέστρεψε από το ταξίδι που έκανε στη Γερμανία για να χειρουργηθεί καιενημέρωσε τους φίλους του και όσους ενδιαφέρθηκαν για τις εξελίξεις στο σοβαρό πρόβλημα της υγείας του.

«Φιλαράκια μου, εύχομαι σε όλους μας να κάνουμε καλή Ανάσταση. Εμείς γυρίσαμε από το Αννόβερο της Γερμανίας , πήγαν όλα καλά και θα κάνουμε όλη η οικογένεια Ανάσταση στο σπίτι μας. Στο Αννόβερο τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα γιατί εκτός από το πρόβλημα μου, γνώρισα πολλές οικογένειες Ελλήνων, να περιμένουν με μάτια βουρκωμένα ένα θαύμα από το Θεό και από τους πολύ έμπειρους γιατρούς , για τους δικούς τους ανθρώπους. Μερικές φορές ξεχάστηκα και αποκόπηκα από το δικό μου πρόβλημα όταν μιλούσα με τους γονείς και συγγενείς του 15χρονου από την Πάτρα, του 10χρονου από το Μεσολόγγι, του 19χρονου από την Κρήτη, της 4χρονης από τη Θεσσαλονίκη, της 13χρονης Σαρακατσάνισσας …και των υπολοίπων που ήταν εκεί. 
Μια συζήτηση καθημερινή που περίμενες με αγωνία να ακούσεις κάτι αισιόδοξο, ότι όλα πήγαν καλά. 
Εύχομαι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που γνώρισα εκεί να γυρίσουν ευτυχισμένοι και να κάνουν καλή Ανάσταση έστω και μακροπρόθεσμα να έχουν ψυχική ανάσταση. 

Θέλω να ευχαριστήσω όσους φίλους μου ενδιαφέρθηκαν και προσευχήθηκαν για εμένα να γίνω γρήγορα καλά και να γυρίσω στο σπίτι μου. Σας ευχαριστώ όλους πολύ. 
Υγεία και χαρά για εσάς και τις οικογένειες σας Το μήνυμα που στέλνει σε όσους ενδιαφέρθηκαν για τον ίδιο» .